Ρωσική «ΦΩΤΙΑ» μία ανάσα από το ΝΑΤΟ! Διακόπηκαν τα δρομολόγια των πορθμείων προς την Ρουμανία, vid

Όλο και πιο κοντά σε πιθανή επέκταση του πολέμου!!!

Η Ρωσία χτύπησε την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας της Οδησσού, κοντά στα σύνορα με την Ρουμανία, καταστρέφοντας μια αποθήκη, όπου απανθρακώθηκαν δεκάδες φορτηγά!

Τρομερές εκρήξεις οδήγησαν στην αναστολή των δρομολογίων των πορθμείων μεταξύ Ρουμανίας και Ουκρανίας, αξιωματούχοι είπαν την Τρίτη. Ο πόλεμος μεταφέρεται συνεχώς προς τα μέλη του ΝΑΤΟ με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!

Βίντεο που τραβήχτηκε από την ρουμανική πλευρά του ποταμού Δούναβη έδειξε γρήγορες εκρήξεις ουκρανικών αντιαεροπορικών πυρών να διασχίζουν τον νυχτερινό ουρανό ακολουθούμενες από δύο πορτοκαλί βολίδες να εκρήγνυνται κοντά στην περιοχή του λιμανιού.

Οι βιντεοσκοπήσεις που το Associated Press θεωρεί ότι έχουν επαληθευτεί λέγεται ότι δείχνουν τις σκληρές μάχες στην Ουκρανία ακριβώς στα σύνορα με το κράτος του ΝΑΤΟ την Ρουμανία.

Οι εικόνες, σύμφωνα με το Russia Today, υποτίθεται ότι δείχνουν ένα χτύπημα ρωσικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην περιοχή του ουκρανικού χωριού Orlovka [Περιφέρεια Οδησσού ] καθώς η ουκρανική αεράμυνα προσπαθεί να το σταματήσει.

Ένας χρήστης του Facebook με το όνομα Gabor Petru, ο οποίος αυτοσυστήνεται εκεί ως πρόεδρος της ένωσης «Εθελοντές Χωρίς Σύνορα», το δημοσίευσε αργότερα.

Δείτε:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί