Πρόταση-ΣΟΚ από το Κίεβο: «Καλή ευκαιρία μία ΕΙΣΒΟΛΗ στην Υπερδνειστερία! Θα την ανταλλάξουμε με τη Μαριούπολη»

Μπροστά στα μάτια μας το λένε!!!

Μόνο ανυπόστατες δεν είναι η ρωσικές ανησυχίες του τελευταίου διαστήματος σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας στην Υπερδνειστερία!

Φαίνεται μάλιστα πως από την μεγάλη τους…προσμονή (;) αξιωματούχοι του Κιέβου άρχισαν να μιλάνε λίγο παραπάνω επί του θέματος!

Πιο συγκεκριμένα, ο σύμβουλος του επικεφαλής του ουκρανικού Υπουργείου Εσωτερικών, Viktor Andrusiv, εξέφρασε τη…λύπη του που το Κίεβο δεν μπορεί να εισβάλει στην Υπερδνειστερία, τουλάχιστον όχι χωρίς την άδεια των μολδαβικών αρχών!!!

Κάνοντας δηλώσεις στο Ukraine 24 TV ο στενός σύμβουλος της φιλοναζιστικής κυβέρνησης Ζελένσκι υποστήριξε τα εξής:

«Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εισβάλουμε στην Υπερδνειστερία!Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό χωρίς την άδεια της Μολδαβίας.

Η εισβολή στην Υπερδνειστερία θα ήταν μια ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να αποκτήσουμε ένα “ταμείο ανταλλαγής” για, μεταξύ άλλων, να ανταλλάξουμε την κατάσταση στην Υπερδνειστερία με εκείνη της Μαριούπολης».

Στο Κίεβο επομένως έχουν βλέψεις (με τις πλάτες του ΝΑΤΟ) ακόμα και να κατακτήσουν εδάφη σε μία λωρίδα γης μερικών εκατοντάδων χιλιομέτρων όπου οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας είναι ολιγάριθμες, σκεπτόμενοι ότι θα είναι σε θέση…διαπραγμάτευσης (εδώ γελάμε) με τον Πούτιν για να ανταλλάξουν εδάφη!

(φωτο:screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί