Πλησιάζει η μέρα της ένταξης των κινεζικών μαχητικών FC-31 στο Πολεμικό Ναυτικό της Κίνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από το μαχητικό 5ης γενιάς της Κίνας, το Shenyang J-31, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας ενώ είχαν προηγηθεί και άλλες φωτογραφίες τον προηγούμενο μήνα, με αποτέλεσμα πολλοί στην Κίνα να θεωρούν ότι πλησιάζει η μέρα της ένταξης του νέου μαχητικού της Κίνας στις δυνάμεις του Κινεζικού Πολεμικού Ναυτικού. Το νέο […]

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από το μαχητικό 5ης γενιάς της Κίνας, το Shenyang J-31, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας ενώ είχαν προηγηθεί και άλλες φωτογραφίες τον προηγούμενο μήνα, με αποτέλεσμα πολλοί στην Κίνα να θεωρούν ότι πλησιάζει η μέρα της ένταξης του νέου μαχητικού της Κίνας στις δυνάμεις του Κινεζικού Πολεμικού Ναυτικού.

Το νέο αεροσκάφος εμφανίστηκε στα πιο πρόσφατα βίντεο για την προσέλκυση νέων πιλότων. Η εκπαίδευση των πιλότων θα διαρκέσει συνολικά 5 χρόνια κατά τα οποία οι Κινέζοι θεωρούν ότι θα έχουν ολοκληρώσει το αεροσκάφος και θα ξεκινήσει η παραγωγή του.

Το FC-31 είναι ένα μονοθέσιο δικηνητήριο αεροσκάφος με στελθ χαρακτηριστικά και κατασκευάζεται από την Aviation Industry Corporation of China. Είναι ένα σκάφος θα λέγαμε παρόμοιο με το F-35 των Η.Π.Α. δηλαδή πολύ χαμηλό RCS, πολύ καλή δυνατότητα εκτέλεσης ελιγμών και εσωτερικό χώρο φόρτωσης των όπλων.

Θεωρείται ότι είναι κατώτερο των αντίστοιχων F-35 όσον αφορά τους αισθητήρες και τα ηλεκτρονικά μέσα που φέρει ενώ μελλοντικά θα εξοπλιστεί με νέους κινητήρες, πριν την τελική παραγωγή. Οι Κινέζοι θέλουν να αναπτύξουν έκδοση για χρήση στα αεροπλανοφόρα τους είτε συμπληρώνοντας το στόλο των ήδη υπηρετούντων j-15 είτε αντικαθιστώντας τα πλήρως.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί