Ουκρανονάτο: Αποφασίζουν πόλεμο μέχρι το…2029 και βλέπουμε!! vid

Μέχρι να φτωχοποιηθεί απόλυτα και ο τελευταίος Ευρωπαίος...

Αποφασισμένοι να συντηρήσουν τουλάχιστον ένα πολεμικό μέτωπο στην Ανατολική Ευρώπη είναι οι διεθνιστές, επωφελούμενοι από την σταθερή φτωχοποίηση των πολιτών σε όλη τη Δύση.

Όπως μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες, το ΝΑΤΟ σχεδιάζει τη δημιουργία ταμείου που θα συγκεντρώσει 100 δισεκ. ευρώ σε βάθος πενταετίας (μέχρι το 2029 δηλαδή) και θα έχει ως κύριο σκοπό την διαρκή στήριξη της Ουκρανίας στον πόλεμο με τη Ρωσία.


Η πρόταση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ για τη δημιουργία του συγκεκριμένου ταμείου θα συζητηθεί σήμερα Τετάρτη σε συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της Συμμαχίας. Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί τον Ιούλιο στην Ουάσινγκτον.

Οι διεθνιστές θέλουν με αυτόν τον τρόπο να «σιγουρέψουν» πως ο πόλεμος θα συνεχιστεί ακόμα και στο σενάριο εκλογής Τραμπ στις ΗΠΑ το ερχόμενο φθινόπωρο.

Εξάλλου ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει υποσχεθεί πως θα μπορούσε να…τελειώσει τον πόλεμο μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Τα σχέδια της Συμμαχίας για τη μακροπρόθεσμη στήριξη του Κιέβου περιλαμβάνουν επίσης τη δημιουργία ενός νέου φορέα που θα αναλάβει τον συντονισμό των παραδόσεων όπλων και πυρομαχικών, αλλά και της εκπαίδευσης ουκρανών στρατιωτών.

Μέχρι σήμερα, οι ΗΠΑ είχαν τον ρόλο του συντονισμού των παραδόσεων όπλων στο Κίεβο μέσω της αποκαλούμενης Ομάδας Επαφής για την Άμυνα στην Ουκρανία.

«Απότερος σκοπός είναι να εξαρτάται λιγότερο η στήριξης της Ουκρανίας από τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, γιατί υπάρχει η ανησυχία για την επανεκλογή Τραμπ».

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί