Ουδέν κρυπτόν!!! Στρατιώτης του Ζελένσκι ομολογεί: «Είχαμε εντολές να ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Η διαταγή δόθηκε από Διοικητή τάγματος που είχε τιμηθεί μάλιστα πρόσφατα από τον Ζελένσκι!

Άρχισαν για τα καλά να ομολογούν τα εγκλήματά τους οι Ουκρανοί και ξένοι μαχητές στη Μαριούπολη.

Όλα όσα επί μήνες τα δυτικά ΜΜΕ αποσιωπούσαν ή τα έβγαζαν “HOAX”, σήμερα έρχονται στο φως από τους Ρώσους!


Ο αιχμάλωτος πεζοναύτης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Anatoly Peretz, παραδέχθηκε ότι εκπλήρωσε την εντολή του διοικητή του 1ου Τάγματος του Πεζοναυτικού Πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Yevgeny Bova, σχετικά με τους πυροβολισμούς αμάχων στη Μαριούπολη.

«Εντοπίσαμε έξι πολίτες στο υπόστεγο κοντά στο κατάστημα. Ήρθαμε σε επαφή με τη βοήθεια ραδιοφωνικού σταθμού και αναφέραμε. Η διαταγή ήρθε – μην αφήσετε κανέναν ζωντανό. Έχουμε δουλέψει με φορητά όπλα, αυτόματα τουφέκια AKS-74M 5,45 χλστ. Στόχευα στο στήθος. Δεν έβλεπα πού έμπαινα. Έπεσαν άνθρωποι, δύο άνθρωποι», είπε ο Πέρετς κατά την ανάκριση.

Να σημειωθεί ότι ο διοικητής του τάγματος Yevgeny Bove τιμήθηκε με τον τίτλο του Ήρωα της Ουκρανίας «για την ηρωική υπεράσπιση της Μαριούπολης» από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι τον Μάρτιο.

Άραγε μήπως είχε ΕΝΤΟΛΕΣ από το ίδιο το καθεστώς Ζελένσκι ο…«ήρωας» Διοικητής και διέταζε τους στρατιώτες τους να κάνουν τα ίδια;

Ο παραπάνω στρατιώτης αλλά και πολλοί ακόμα αιχμάλωτοι έρχονται αντιμέτωποι ακόμα και με την θανατική ποινή αν υπάρξουν έστω και διασταυρούμενες πληροφορίες ότι συμμετείχαν σε εγκλήματα κατά ρωσόφωνων πληθυσμών.

(φωτο:vid screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί