ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Οι Ουκρανοί κατέλαβαν την Μπαλακλέγια στο Χάρκοβο – Οι Ρώσοι παρατείνουν ΣΚΟΠΙΜΑ τον πόλεμο

Πάρε μια πόλη, ξαναπαίρνω μια άλλη - Και έτσι καταστρέφεται η οικονομία της Ευρώπης...

H μικρή ρωσική φρουρά της Μπαλακλέγια στο Χάρκοβο αποχώρησε προς τα ανατολικά και η πόλη καταλήφθηκε από τους Ουκρανούς, οι οποίοι, καθοδηγούμενοι από τους Βρετανό-Αμαερικανούς, εκμεταλλεύονται την εσκεμμένα μειωμένη στρατιωτική δύναμη των Ρώσων, προκειμένου να παραταθεί ο πόλεμος κα να καταστραφεί η οικονομία της Δύσης!!!

Ως εκ τούτου, τακτικά ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσουν οι Ρώσοι την πόλη καθώς η αριθμητική διαφορά ήταν συντριπτικά υπέρ των Ουκρανών. Χθες οι Ουκρανοί ύψωσαν την σημαία τους!

Η πόλη αυτή έχει στρατηγική σημασία καθώς αποτελεί κόμβο ανάμεσα σε Χάρκοβο και Ντόνμπας, ενώ βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο νότια του Ιζίουμ.

Το Ιζίουμ είναι ο τελικός στόχος των Ουκρανών. Στην Μόσχα γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κρατηθούν οι αχανείς εκτάσεις που έχουν καταληφθεί χρησιμοποιώντας μόνο το 1/10 του συνόλου του ρωσικού Στρατού. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ;;;

Yπάρχουν πάντως αναφορές για προετοιμασία δύναμης 175.000 στρατιωτών που θα μοιραστούν στα μέτωπα της Χερσώνας και του Ντόνμπας.

Επί της ουσίας αυτή την στιγμή πολεμούν 135.000 Ρώσοι εναντίον 1.500.000 Ουκρανών και Δυτικών μισθοφόρων.

Είναι πολύ πιθανό ότι οι Ρώσοι θα αναδιαταχτούν στο Χάρκοβο για να καλύψουν το Ντόνμπας.

photo Telegram

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί