Οι Ουκρανοί ύψωσαν την σημαία τους σε περιοχή που είχαν απελευθερώσει οι Ρώσοι – ΖΟΡΙΖΟΥΝ τα πράγματα, vid

Υπό την βρετανική και αμερικανική καθοδήγηση!!! Η ρωσική κωλυσιεργία θα έχει τίμημα;;;

Οι Ουκρανοί άρχισαν να ανεβάζουν μαζικά φωτογραφίες από την έπαρση σημαιών και selfies με φόντο τις στήλες στην είσοδο των οικισμών μεταξύ Balakleya και Kupyansk.

Η Balakleya είναι μια πόλη στο Izium Raion, στην περιφέρεια του Χαρκόβου, στην ανατολική Ουκρανία, στη βορειοανατολική πλευρά του ποταμού Siverskyi Donets κοντά στο σημείο όπου ενώνεται με τον ποταμό Balakliika που διασχίζει την πόλη. Είναι ένας σημαντικός σιδηροδρομικός κόμβος στην περιφέρεια.

Όπως θα δείτε η ουκρανική σημαία υψώθηκε, καθώς η πόλη δεν μπορούσε να κρατηθεί εξ ‘ ολοκλήρου. Πάντως, η απογευματινή περίληψη του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δεν αναφέρει την πλήρη κατάληψη του Balakleya. Ο αγώνας για την πόλη συνεχίζεται, όπως φαίνεται… Η σημαία, ωστόσο, υψώθηκε!

Οι Ουκρανοί με την βοήθεια των Αμερικανών και των Βρετανών κερδίζουν έδαφος, καθώς οι Ρώσοι κωλυσιεργούν, με σκοπό να καταστραφεί η οικονομία της Δύσης, ενώ μπορούν με περισσότερο στρατό να τελειώνουν την υπόθεση!!!

Βίντεο επιβεβαιώνει την παρουσία των Ουκρανών στην πόλη:

Οι Ουκρανοί δεν υποχωρούν, θέλοντας να δείξουν στους λαούς της Δύσης πως τάχα η…οικονομική καταστροφή τους δεν είναι τελείως μάταιη.

Ο Ρώσος στρατιωτικός αναλυτής Rybar νωρίτερα είχε επιβεβαιώσει, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, τις πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Izyum της επαρχίας του Χαρκόβου.

Επίσης, σύμφωνα με τις ρωσικές πηγές, προετοιμάζεται μια ακόμα επίθεση αυτή τη φορά στην περιοχή Krasnolimansky του Ντονέτσκ (DPR).

photo telegram

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί