Ανεξάρτητη ιατροδικαστική έρευνα για νεκρούς της Μπούτζα: Δεν τους εκτέλεσαν Ρώσοι!

Αυτοαναιρούνται μόνοι τους!

Ο Guardian δημοσίευσε τα πρώτα αποτελέσματα ιατροδικαστικής εξέτασης των σορών που βρέθηκαν στο Ιρπίν και τη Μπούτσα.

Η μελέτη των στοιχείων για τις υποτιθέμενες σφαγές ανατρέπει την δυτική ρητορική περί “ρωσικών χτυπημάτων” και αυτόματα ρίχνει το μπαλάκι στην πλευρά του Κιέβου!

Το βρετανικό μέσο υποστηρίζει ότι οι περισσότεροι άμαχοι στην Μπούχα πέθαναν ως αποτέλεσμα βομβαρδισμών πυροβολικού.

«Οι παθολόγοι που πραγματοποιούν αυτοψίες σε πτώματα που βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους σε μια περιοχή βόρεια του Κιέβου είπαν ότι βρήκαν μικρά μεταλλικά βελάκια (flechettes)».

Οι εμπειρογνώμονες προσδιόρισαν από φωτογραφίες ότι τέτοια «βέλη» χρησιμοποιούνται στο βλήμα ZSh-1 των 122 mm και ταιριάζει στο οβιδοβόλο D-30, το οποίο βρίσκεται στις ένοπλες δυνάμεις τόσο της Ρωσίας όσο και της Ουκρανίας.

Εφόσον όντως πρόκειται για βομβαρδισμό πυροβολικού τότε αυτό αποκλείει κάθε εκδοχή που ερμηνεύει τα γεγονότα στο Bucha ως «σκόπιμη γενοκτονία» κατά των ειρηνικών Ουκρανών.

Υποτίθεται, σύμφωνα με την δυτική ρητορική, πως η φερόμενη ως “σφαγή” των αμάχων έλαβε χώρα όσο ακόμη οι Ρώσοι ήλεγχαν την περιοχή!

Ήταν δική τους!!! Δεν υπήρχε καμία αντίσταση από τους Ουκρανούς που ήρθαν στην πόλη υποτίθεται μετά από λίγες ημέρες και “βρήκαν” πτώματα αμάχων στους δρόμους!

Αν, όπως μεταφέρει ο Guardian, όντως εξετάστηκαν κάποια θύματα άμαχοι και βρέθηκε πως ο θάνατός τους προκλήθηκε από πυρά πυροβολικού, τότε ποιόν λόγο είχαν οι Ρώσοι να βομβαρδίσουν με βαριά πυροβόλα όπλα μία περιοχή (Ιρπίν και Μπούτσα) που ΗΔΗ ΗΛΕΓΧΑΝ;;;

Κανένα απολύτως! Και εδώ είναι για ακόμη μία φορά η επίσημη εξήγηση για την υποτιθέμενη γενοκτονία στερείται κάθε λογικής αλλά και αποδείξεων.

(φωτο:screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί