Νετανιάχου: “Η Βίβλος λέει υπάρχει καιρός για ειρήνη και καιρός για πόλεμο – Τώρα είναι καιρός για πόλεμο”

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου μιλά τώρα σε μια ενημέρωση, όπου περιγράφει την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου ως «σημείο καμπής» για ηγέτες και έθνη.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, μιλώντας στα αγγλικά, πριν από λίγο, ανέφερε σε ενημέρωση προς τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ότι είναι καιρός «να αποφασίσουμε εάν είμαστε πρόθυμοι να πολεμήσουμε για ένα μέλλον ελπίδας και υποσχέσεων ή να παραδοθούμε στην τυραννία και τον τρόμο».

Το Ισραήλ «δεν ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο», αλλά θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο, λέει. «Το Ισραήλ θα σταθεί ενάντια στις δυνάμεις της βαρβαρότητας μέχρι τη νίκη», λέει.

Δήλωσε ότι θέλει να καταστήσει σαφή τη θέση του Ισραήλ σχετικά με την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα:

“Όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα συμφωνούσαν σε κατάπαυση του πυρός μετά τον βομβαρδισμό του Περλ Χάρμπορ ή μετά την τρομοκρατική επίθεση του 911, το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει σε παύση των εχθροπραξιών με τη Χαμάς μετά τις φρικιαστικές επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου.

Οι εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός είναι έκκληση προς το Ισραήλ να παραδοθεί στη Χαμάς, να παραδοθεί στην τρομοκρατία, να παραδοθεί στη βαρβαρότητα. Αυτό δεν θα συμβεί.

Η Βίβλος λέει ότι υπάρχει καιρός για ειρήνη και καιρός για πόλεμο. Είναι καιρός για πόλεμο.”

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί