Νέο Βίντεο από το Yπ. Αμ. της Ρωσίας για το Su-57 PAK-FA (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ρώσοι συνεχίζουν την κατασκευή των πρώτων μαχητικών τελευταίας γενιάς SU-57 Pak-FA με την ταυτόχρονη βελτίωση και ανάπτυξη των συστημάτων που φέρει το δικινητήριο μαχητικό αεροσκάφος. Αρκετοί χλευάζουν λέγοντας ότι πρόκειται για μαχητικό 3ης γενιάς ή στην καλύτερη περίπτωση για μαχητικό ανάλογο του F-22 το οποίο είχε σχεδιαστεί τη δεκαετία του 90 στις Η.Π.Α. Εμείς θέλουμε να θυμίσουμε όμως […]

Οι Ρώσοι συνεχίζουν την κατασκευή των πρώτων μαχητικών τελευταίας γενιάς SU-57 Pak-FA με την ταυτόχρονη βελτίωση και ανάπτυξη των συστημάτων που φέρει το δικινητήριο μαχητικό αεροσκάφος.

Αρκετοί χλευάζουν λέγοντας ότι πρόκειται για μαχητικό 3ης γενιάς ή στην καλύτερη περίπτωση για μαχητικό ανάλογο του F-22 το οποίο είχε σχεδιαστεί τη δεκαετία του 90 στις Η.Π.Α.

Εμείς θέλουμε να θυμίσουμε όμως ότι ανεξάρτητα από τους αναλυτές του πληκτρολογίου, εκείνοι που μπορούν να έχουν καλύτερη εικόνα για το αν τα νέα ρωσικά μαχητικά συνιστούν απειλή ή θα συνιστούν σημαντική απειλή στο κοντινό μέλλον, δεν είναι άλλοι από το ίδιο το αμερικανικό Κογκρέσο του οποίου μέλη αναγνωρίζουν την απειλή που έρχεται και για το ζήτημα αυτό αναφερθήκαμε εδώ: https://www.el.gr/war/to-kogkreso-proteinei-ayxisi-toy-arith/ και γι αυτό προτείνουν αύξηση των F-35 με τα οποία επιχειρούν οι Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Απολαύστε το νέο βίντεο :

https://twitter.com/RALee85/status/1242673387715072002

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί