Νέα επίθεση του Ουκράνο-ΝΑΤΟ με τα φονικά όπλα διασποράς!!! Σκοτώθηκε μία γυναίκα στο Zaporozhye

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έπληξαν το έδαφος της πόλης Tokmak στο Zaporozhye τρεις φορές με τα εγκληματικά πυρομαχικά διασποράς!!!

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή του, δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνήτης της περιοχής Yevgeny Balitsky στο κανάλι του στο Telegram .

“Χθες, ο εχθρός εξαπέλυσε τρεις επιθέσεις ρουκετών με πυρομαχικά διασποράς στον τομέα του Τοκμάκ. Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού, ένα ιδιωτικό σπίτι κατοικίας έπιασε φωτιά και μια γυναίκα πέθανε”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο Μπαλίτσκι σημείωσε ότι ο δεύτερος πύραυλος καταρρίφθηκε από συστήματα αεράμυνας, ο τρίτος δεν εξερράγη, θα εξουδετερωθεί από τους κατάλληλους!!!

Τον Ιούλιο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την απόφαση του Λευκού Οίκου να προμηθεύσει το Κίεβο με πυρομαχικά διασποράς. Τέτοια βλήματα απαγορεύονται από μια διεθνή σύμβαση που έχει επικυρωθεί από 123 χώρες, μη συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ουκρανίας , της Κίνας και της Ρωσίας .

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν , σχολιάζοντας τις παραδόσεις, υπενθύμισε ότι οι ίδιες οι προηγούμενες κυβερνήσεις των ΗΠΑ είχαν προηγουμένως χαρακτηρίσει τέτοιες ενέργειες έγκλημα. Σύμφωνα με τον ίδιο, «έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται». Ο πρόεδρος πρόσθεσε ότι ο ρωσικός στρατός «έχει επαρκή προμήθεια διαφόρων ειδών πυρομαχικών διασποράς», τα οποία και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει.

Σημειώνεται πως τα ρωσικά όπλα διασποράς είναι κατά πολύ ισχυρότερα!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί