Μπαίνει «ΦΩΤΙΑ»: Το Βερολίνο στέλνει τελικά ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ Leopard στην Ουκρανία – Κυκλοφορούν ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό αναφέρουν ρωσικές πηγές, κυκλοφορεί στο Twitter...

Μετά από μήνες συζητήσεων και σφοδρές πιέσεις ακόμα και ανατροπής του, ο Γερμανός καγκελάριος, Olaf Scholz, αποφάσισε να παραδώσει άρματα μάχης στην Ουκρανία, όπως μεταδίδει ο Spiegel.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού, η Γερμανία θα παραδώσει τα κύρια άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία. Σύμφωνα με αυτό, τουλάχιστον μία εταιρεία του Leopard 2A6 θα πρέπει να μεταβεί από την Γερμανία στην Ουκρανία.

Άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Σκανδιναβικών χωρών, θέλουν επίσης να παραδώσουν κύρια άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θέλει να χορηγήσει άδεια για εξαγωγή των «Panzer» που ανήκουν σε άλλα κράτη όπως η Πολωνία. Η Wall Street Journal ανέφερε προηγουμένως ότι οι ΗΠΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο να προμηθεύσουν τα κύρια άρματα μάχης Abrams.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η πίεση στον Καγκελάριο Όλαφ Σολτς (SPD) έχει αυξηθεί σταθερά σχετικά με το θέμα των παραδόσεων Leopard. Από την Ουκρανία, διάφορες χώρες του ΝΑΤΟ, την γερμανική αντιπολίτευση αλλά και από τον κυβερνητικό συνασπισμό, υπήρχαν αυξανόμενες απαιτήσεις για την απελευθέρωση των αρμάτων μάχης.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ήδη βίντεο που φέρονται να δείχνουν μεταφορά Leopard προς τα ανατολικά

photo freepik

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί