Λευκορωσία: 250χιλ. άνδρες εφεδρεία για αντεπίθεση έχει ο Πούτιν – Θα πάρει την Υπερδνειστερία, vid

«8 προς 1 άνδρες οι απώλειες των Ουκρανών σε συνάρτηση με εκείνες των Ρώσων».

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις προθέσεις της Ρωσίας και το μέλλον του “παγωμένου” πολέμου της Ουκρανίας ήταν ο πρόεδρος της Λευκορωσίας.

Ο στενός σύμμαχος του Πούτιν, Αλεξάντερ Λουκασένκο, παραχωρώντας συνέντευξη σε Ουκρανή δημοσιογράφο υπεραμύνθηκε της έμμεσης συμμετοχής της χώρας του στην στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας, αφού από λευκορωσικά εδάφη δυνάμεις των Ρώσων μπήκαν μέσα στην Ουκρανία το 2022.

Αυτό όμως που είχε ιδιαίτερη σημασία ήταν η αποκάλυψή του σχετικά με τα ρωσικά σχέδια περί δικής της αντεπίθεσης, όταν οι δυνάμεις αντεπίθεσης Ουκρανίας θα έχουν εξαντληθεί!!

«Η Ρωσία έχει έτοιμη εφεδρεία αντεπίθεσης 250χιλ. ανδρών που εκπαιδεύονται αυτή τη στιγμή χωρίς να συμμετέχουν στις εχθροπραξίες. Αυτή είναι μία δύναμη μεγαλύτερη της υπάρχουσας αυτή τη στιγμή μέσα στην Ουκρανία. Η Μόσχα περιμένει πότε θα εξαντληθούν οι δυνάμεις της Ουκρανίας ώστε να αντεπιτεθεί.

Οι Ρώσοι θα καταλάβουν το Νικολάεφ, την Οδησσό και την Υπερδνειστερία αποκλείοντας την Ουκρανία από τη θάλασσα του Εύξεινου Πόντου».

Σε ό,τι αφορά την περιβόητη αντεπίθεση της Ουκρανίας σχολίασε:

«Το Κίεβο είχε 45χιλ. νεκρούς στρατιώτες μόνο το τελευταίο δίμηνο. Καταστρέφονται τα δυτικά όπλα και οι άνδρες που στέλνουν οι Ουκρανοί στο μέτωπο».

(απεμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί