«Κόλαση» σήμερα πάνω από το Αιγαίο! Η απάντηση Παναγιωτόπουλου που θα κάνει έξαλλη την Άγκυρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέλουν να προκαλέσουν «ατύχημα» οι Τούρκοι στο Αιγαίο...

Για το περιστατικό παρενόχλησης του ελικοπτέρου του από τουρκικά μαχητικά μίλησε νωρίτερα ο Έλληνας ΥΠΑΜ, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο ίδιος προέβη σε δηλώσεις που μάλλον θα κάνουν έξαλλους τους Τούρκους οποίοι πάντως σήμερα «οργίασαν» πάνω από το Αιγαίο.

Τι δήλωσε ο κ.Παναγιωτόπουλος κατά την επίσκεψή του σε στρατιωτικό φυλάκιο στο Φαρμακονήσι:

«Προ ολίγου το ελικόπτερο που μας μετέφερε υπέστη παρενόχληση από τουρκικά μαχητικά. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν νιώσαμε αυτή την παρενόχληση.

Αντιθέτως, όταν σηκώσαμε τα μάτια ψηλά στον ουρανό είδαμε τα ελληνικά μαχητικά που ήδη είχαν διώξει από την περιοχή τα τουρκικά μαχητικά, εδώ στο Φαρμακονήσι.

Αυτό που θα ήθελα όμως να πω είναι ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές από πλευράς Τουρκίας, δεν βοηθούν στην εκτόνωση της έντασης, που θα έπρεπε να επιζητούν και οι δύο πλευρές αυτήν την ώρα. Εμείς πάντως δεν πτοούμεθα καθόλου.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που σε όλο το μήκος των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας τα φυλάττουν ως άγρυπνοι φρουροί, όπως έκαναν πάντα»

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα φυλάκια, ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τις φρουρές, να ελέγξει την τήρηση των μέτρων για την προστασία από το στέλεχος κορωνοϊού Covid-19 και να διαπιστώσει το υψηλό ηθικό των αξιωματικών, των υπαξιωματικών και των στρατιωτών που υπηρετούν εκεί.

Οι μαζικές υπερπτήσεις συνεχίστηκαν και το απόγευμα

Έτσι σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από το ΓΕΕΘΑ:

16:00, ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ 2.700 ΕΩΣ 8.000 ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΣΤΑ 11.000 ΠΟΔΙΑ.

•ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ 16:04, 16:05 ΚΑΙ 16:07, ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΑΡΚΙΟΙ, Ν. ΛΕΙΨΟΙ ΚΑΙ Ν. ΛΕΙΨΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΟΛΕΣ ΣΤΑ 23.000 ΠΟΔΙΑ.

•ΕΠΕΙΤΑ, ΤΡΙΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ 16:14 ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΟΥ ΣΤΑ 17.500 ΠΟΔΙΑ, ΣΤΙΣ 16:18 ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΛΕΙΨΟΙ ΣΤΑ 10.000 ΠΟΔΙΑ, ΣΤΙΣ 16:19 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 16:20 ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΑΡΚΙΟΙ ΣΤΑ 11.000 ΚΑΙ 14.000 ΠΟΔΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 16:23 ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΣΤΑ 12.000 ΠΟΔΙΑ. ΣΤΙΣ 16:53, ΤΕΤΑΡΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΑ 32.000 ΠΟΔΙΑ.

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί