«Ίλιγγος»! Έτσι «σάρωσαν» τα πάντα οι Ρώσοι! Συγκλονιστικές εικόνες μέσα από την Avdeevka (video)

Δείτε παράλληλα πόσο δυτικό οπλισμό κατέστρεψαν μόλις σε ένα 24ωρο

Το τελευταίο 24ωρο, Ρώσοι στρατιώτες κατέστρεψαν άπλετο στρατιωτικό εξοπλισμό που προμήθευαν οι δυτικές χώρες στο καθεστώς του Κιέβου. Όπως φαίνεται από το δελτίο του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, χτυπήθηκαν: ένα “Panzerhaubitze 2000” (Γερμανία), ένα τανκ “Leopard” (Γερμανία), ένα πυροβόλο M119 (ΗΠΑ), τεθωρακισμένα M113 (ΗΠΑ). ), ένα αυτοπροωθούμενο οβιδοβόλο M109 « Paladin » (ΗΠΑ), ένα πυροβολικό σύστημα M777 (ΗΠΑ), ένα αυτοπροωθούμενο οβιδοβόλο «Krab» («Krabbe», Πολωνία) και ένα οβιδοβόλο FH-70 (Μεγάλη Βρετανία). Οι απώλειες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ανήλθαν συνολικά σε 1.175 Ουκρανούς στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν.

Κατά αυτόν τον τρόπο η «μαύρη τρύπα» της Ουκρανία ρουφά τα πάντα!!! Και φυσικά ότι στέλνει και η Ελλάδα!

Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε εξοπλισμό μάχης από τις ΗΠΑ, την Μεγάλη Βρετανία, την Γερμανία και την Πολωνία στην ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης σε ΜΟΛΙΣ 24 ώρες!

Όλα αυτά, ενώ η Ρωσία ανακοίνωσε την πλήρη απελευθέρωση της πόλης Avdeevka, την οποία είχαν καταλάβει τα στρατεύματα του Κιέβου για σχεδόν 10 χρόνια κα από εκεί εξαπέλυαν τον μεγαλύτερο αριθμό των φονικών επιθέσεων κατά αμάχων στο Donbass!

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται λεπτομέρειες από τις ρωσικές επιχειρήσεις, ενώ οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν τον ρωσικό στρατό ως απελευθερωτές! Η πόλη είναι γεμάτη από πτώματα των Αζοφιστών του Ζελένσκι και ενδεχομένως μισθοφόρων του ΝΑΤΟ!

Προσοχή σκληρές εικόνες:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί