Η Ρωσία βάζει στον πόλεμο τρισδιάστατους εκτυπωτές! Τους στέλνει όλους αδιάβαστους ο Πούτιν

Παράλληλα αναπτύσσει νευρωνικό δίκτυο εντοπισμού εχθρικών drones

Στην Ουκρανία, στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση, μέλη της ομάδας μάχης Tsentr των ρωσικών δυνάμεων χρησιμοποιούν τρισδιάστατους εκτυπωτές σε ένα εργαστήριο επισκευής drone για να παράγουν ανταλλακτικά, εξαρτήματα για τετρακόπτερα και πυρομαχικά, αποκάλυψε σχετικά πρόσφατα ένας στρατιωτικός γνωστός ως Κεντ.

Σύμφωνα με το Sputnik, o στρατιώτης έδειξε ένα δωμάτιο που είχε οριστεί για μια «φάρμα» τρισδιάστατων εκτυπωτών, όπου ανταλλακτικά για drones, συσκευές για την ρίψη πυρομαχικών από ένα τετρακόπτερο και εξαρτήματα πυρομαχικών εκτυπώνονται όλο το εικοσιτετράωρο!

Πρόκειται για μία νέα αποκάλυψη που δείχνει πως η Ρωσία ξεφεύγει τεχνολογικά και στον στρατιωτικό τομέα! Ο πόλεμος έχει αλλάξει ανεπιστρεπτί!

«Έχουμε ένα δωμάτιο για τρισδιάστατη εκτύπωση. […] Δηλαδή, όποιος χρειάζεται ο,τι, το τυπώνουμε»! είπε, μεταξύ άλλων, ο Κεντ

Παράλληλα, η ρωσική εταιρεία Hardberry-Rusfactor έχει αναπτύξει ένα νευρωνικό δίκτυο πολλαπλών χρήσεων για όλους τους τύπους μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) , που θα επιτρέψει την αναγνώριση ουκρανικών στρατιωτικών αντικειμένων στην ζώνη ειδικής επιχείρησης, δήλωσε στο Sputnik ο γενικός διευθυντής Alexey German.

«Έχουμε χαρτογραφήσει ένα λογισμικό που ονομάζεται NAKA, το οποίο είναι στην πραγματικότητα ένα νευρωνικό δίκτυο που αναγνωρίζει ορισμένα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου του εχθρικού εξοπλισμού», είπε.

Συγκεκριμένα, εξήγησε, το νευρωνικό δίκτυο είναι ικανό να ανιχνεύει με ακρίβεια το στρατιωτικό υλικό του ουκρανικού στρατού που προμηθεύεται από την Δύση, όπως τανκς Leopard, Abrams και οχήματα μάχης πεζικού Bradley.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί