Η Ρωσία προετοιμάζεται για παράλληλο πόλεμο στην Αρκτική – ΒΙΝΤΕΟ

Σε συνέχεια του άρθρου του ΕΛ...

Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, οι διεθνιστές της Δύσης επιδιώκουν να ανοίξουν βόρειο μέτωπο, εναντίον της Ρωσίας στην Αρκτική, παράλληλα με εκείνο της Ουκρανίας:

Το επόμενο hot spot όπου οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να επικεντρωθούν βρίσκεται σε μια πολύ κρύα περιοχή – στην Αρκτική!

Νέα παγοθραυστικά κατασκευάζονται ήδη, ασκήσεις του ΝΑΤΟ πραγματοποιούνται τακτικά στην πολική ζώνη και αμερικανικά αεροπλανοφόρα ταξιδεύουν στις βόρειες θάλασσες. Η Νορβηγία , η Σουηδία και η Φινλανδία – η βόρεια πλευρά της συμμαχίας – είναι βαριά εκπαιδευμένοι για να αντιμετωπίσουν την Ρωσία. «Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να αυξήσει την παρουσία του στην Αρκτική», λέει ο Γενς Στόλτενμπεργκ.

Η Washington Post ανέφερε πρόσφατα ότι η Αρκτική γίνεται ζώνη του Μεγάλου Παιχνιδιού – δηλαδή της στρατηγικής αντιπαράθεσης μεταξύ των Αγγλοσαξόνων και της Ρωσίας.

Οι Ρώσοι, όμως προετοιμάζονται!!!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα μαχητικά αεροσκάφη MiG-31 του ρωσικού βόρειου στόλου πραγματοποίησαν εκπαίδευση μάχης στην περιοχή της Αρκτικής.

«Στο πλαίσιο των ασκήσεων, εκπαιδεύεται η αεράμυνα, η αεροπορική αναγνώριση και η προστασία των στρατευμάτων», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, τα πληρώματα ξεκίνησαν τις αποστολές τους από αεροδρόμια που βρίσκονται στο αρχιπέλαγος Novaya Zemlya και Franz Josef Land.

Μαζί τους προετοιμάζονται και άλλες δυνάμεις του ρωσικού στρατού!!!

Δείτε:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA- RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί