ΓΙΟΓΚΑ! Βρέθηκε το…μυστικό “υπερόπλο” των Ουκρανών για να νικήσουν τους Ρώσους

Δυστυχώς δεν πρόκειται περί αστείου!

Στην…βαριά εκπαίδευση φαίνεται πως έχουν στρωθεί μερικοί από τους χιλιάδες Ουκρανούς στρατιώτες που στρατολογούνται στα δυτικά της χώρας, όπου (ακόμη) δεν έχει πατήσει ρωσική μπότα.

Οι Ουκρανοί στο στρατιωτικό κέντρο εκπαίδευσης πριν σταλούν στο μέτωπο διδάσκονται να «βρίσκουν πνευματική ειρήνη» κάνοντας διαλογισμό», αναφέρουν οι New York Times σε άρθρο τους!

Συγκεκριμένα:

«Πάνω από 100 μέλη εθελοντικών αμυντικών δυνάμεων ασκούνται νωρίς το πρωί σε άγνωστη τοποθεσία στην Ουκρανία. Το στρατιωτικό ίδρυμα δημιουργήθηκε λίγο πριν από τη ρωσική εισβολή τον Φεβρουάριο και εκπαιδεύει χιλιάδες πολίτες. Ο Andriy Andreykiv, ένας Ουκρανός στρατιωτικός διοικητής, προσπαθεί να βοηθήσει τους εθελοντές να βρουν ψυχική ηρεμία στο πεδίο της μάχης:

Ο διαλογισμός είναι μια αμοιβαία εκπαίδευση. Φέρνει σταθερότητα σε όλες τις προκλήσεις και επίσης στις ευκαιρίες που έχουμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Υποθέτουμε ότι κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής αποστολής ένας στρατιώτης πρέπει να είναι συγκεντρωμένος, να μην φοβάται, να διατηρεί την ψυχραιμία του. Πρέπει να είναι συγκροτημένος“».

Από ότι φαίνεται, μιας και τα πράγματα στο μέτωπο δεν πάνε καθόλου καλά για τους Ουκρανούς, επιστρατεύτηκαν τα «μεγάλα μέσα»!

Με τους Ρώσους αργά και σταθερά να προελαύνουν, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν ανάλογες εικόνες δούμε σε λίγο καιρό και στα κέντρα εκπαίδευσης των Ουκρανών στρατιωτών σε Πολωνία και Γερμανία!

Δείτε:

(φωτο:NYT)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί