Δεν πήραν από ότι φαίνεται το μάθημά τους οι νατοϊκοί από την πυραυλική επίθεση στο Κίεβο, όταν ένας Kinzhal πύραυλος αχρήστεψε συνολικά 30 Patriot!
Η Γερμανία θα μεταφέρει τα αμυντικά αντιαεροπορικά συστήματα Patriot που διαθέτει από τη Σλοβακία, όπου βρίσκονται σήμερα, στη Λιθουανία, με σκοπό να προστατεύσει τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ που είναι προγραμματισμένη για τον Ιούλιο στο Βίλνιους, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.
Η Γερμανία έχει αναπτύξει δύο συστήματα Patriot στη Σλοβακία και τρία στην Πολωνία.
«Για την αντιαεροπορική άμυνα (της συνόδου του ΝΑΤΟ) θα μεταφέρουμε το σύστημα Patriot από τη Σλοβακία και υποστηρικτικά στοιχεία από την Πολωνία, στη Λιθουανία» αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την οποία διευκρινίζεται ότι έτσι θα τερματιστεί η ανάπτυξη των συστημάτων αυτών στη Σλοβακία.
Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τι είδους «στοιχεία» από την Πολωνία θα μετακινηθούν στη Λιθουανία.
Εμείς απλά τους θυμίζουμε το παρακάτω βίντεο:
(απεμπε-EPA-PAP photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο πόλεμος των drones! Το ΒΙΝΤΕΟ από Ουκρανία που πρέπει να ταρακουνήσει αρκετούς
- Θεσσαλονίκη: Υπό καταρρακτώδη βροχή παρέλασαν οι μαθητές κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου
- Τρόμος για ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη- «Θα σου κόψουμε το κεφάλι και θα το κρεμάσουμε στο μπαλκόνι»
- Φονικό στην Κίσσαμο Χανίων: Παραδόθηκε ο άνδρας που εκτέλεσε τον 52χρονο στη Γιορτή Κάστανου
- Έρευνα για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίστηκαν οι κατηγορίες για τον λογιστή – Στους 11 οι προφυλακιστέοι
- Με την ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας συναντήθηκε ο Β. Πούτιν, vid
- Τσιάρας: Ζήτησε την ενεργοποίηση όλων των ευρωπαϊκών μηχανισμών για στήριξη της κτηνοτροφίας
- Άμεση παράταση της υποχρεωτικής εφαρμογής του συστήματος IRIS ζητάνε παράγοντες της αγοράς
- Στα αποκαλυπτήρια του πρώτου μνηνείου για τους ΛΟΑΤΚΙ στρατιώτες της Βρετανίας ο βασιλιάς Κάρολος
- Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Κατέρρευσε ταράτσα παλαιού κτίσματος και καταπλάκωσε 65χρονο εργάτη









