Επόμενη στάση…ΧΑΡΚΟΒΟ! ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ οι Ρώσοι. Ενθουσιασμός από τους κατοίκους της Λισιτσάνσκ! vid

Στην επαρχία του Χαρκόβου θα επικεντρωθούν οι ρωσικές επιχειρήσεις.

Με την μεγαλύτερη πόλη και διοικητικό κέντρο του Λουγκάνσκ την Λισιτσάνσκ να έχει απελευθερωθεί πλέον και επίσημα, οι Ρώσοι έχουν αρχίσει και κοιτάνε ξανά προς το Χάρκοβο.

Τα ρωσικά στρατεύματα πλέον έχουν ως στόχο να απελευθερώσουν τον βόρειο άξονα του Ντονμπάς.

Το πλέον λογικό και επικρατέστερο σενάριο περιλαμβάνει το Χάρκοβο ως τον επόμενο μεγάλο στόχο της Μόσχας!

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας βρίσκεται μόλις μερικά χιλιόμετρα από τα σύνορα και αποτελείται στη συντριπτική της πλειοψηφία από ρωσικό πληθυσμό.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ανταποκριτή του OPEN στη Ρωσία, Θανάση Αυγερινό, η επίσκεψη-αστραπή του πρώην πρωθυπουργού της Ρωσίας και νυν αντιπροέδρου της προεδρικής υπηρεσίας του Κρεμλίνου, Σεργκέι Κιριένκο, στην επαρχία του Χαρκόβου “φουντώνει” και πάλι τις φήμες περί ολομέτωπης επίθεσης στην “γενέτειρα” του νεοναζιστικού τάγματος AZOV.

Να σημειωθεί πως οι Ουκρανοί, όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες πόλεις (βλ. Κίεβο) κρατούν και στο Χάρκοβο σημαντικές σε αριθμό δυνάμεις ήδη από τις πρώτες ημέρες της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Το τι θα γίνει μένει να το δούμε τα επόμενα 24ωρα καθώς οι Ρώσοι, μετά από αρκετές εβδομάδες, φαίνεται πως επιταχύνουν τις επιχειρήσεις τους:

Δείτε νέες εικόνες από τα ρωσικά στρατεύματα που μπήκαν και απελευθέρωσαν το Λισιτσάνσκ αλλά και τις αυθόρμητες αντιδράσεις των κατοίκων:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί