Δωρεά νέων αεροσυμπιεστήρων στο Πολεμικό Ναυτικό

Το Πολεμικό Ναυτικό έγινε αποδέκτης ακόμα μίας δωρεάς από τι ίδρυμα Λασκαρίδη καθώς το τελευταίο δώρησε σε αυτό δύο νέων συστημάτων παραγωγής αέρος υψηλής πιέσεως τα οποία προορίζονται για ισάριθμες φρεγάτες κλάσης ‘S’ του Πολεμικού Ναυτικού. 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη σήμερα, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021, στην υπογραφή της σύμβασης για τη μεταβίβαση με δωρεά δύο (2) νέων πλήρων συστημάτων παραγωγής αέρα υψηλής πίεσης, όμοια με εκείνα που βρίσκονται εγκατεστημένα στις φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού, μεταξύ του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ και του Προέδρου του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη» και Υποναυάρχου επί τιμή κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη. 

Κατά την τελετή υπογραφής, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, η ευγενική δωρεά του οποίου θα συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό κρίσιμων συστημάτων της προωστήριας εγκατάστασης των φρεγατών τύπου «S». 

Μετά τη δωρεά των 2 Πλοίων Γενικής Υποστήριξης «Άτλας» και τη δωρεά της συντήρησης των μηχανών 2 φρεγατών “S”, το Ίδρυμα Λασκαρίδη προχωρά σε ακόμα μία δωρεά για τη συντήρηση δύο εκ των παλαιών φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού. 

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.