Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, στην σημερινή καθιερωμένη ομιλία του στο ρωσικό έθνος, έδωσε βάρος στους πυραύλους της Ρωσίας και όχι τυχαία, καθώς πλέον τα περιθώρια λιγοστεύουν! Η Δύση ή θα σταματήσει και θα συνεννοηθεί ή τα πράγματα θα οδηγηθούν στα άκρα!
Στην δεύτερη περίπτωση ο Πούτιν λέει στους Δυτικούς: «Διαλέξτε» σε σχέση με ποιος πύραυλος θέλουν να τους επισκεφτεί!
Αρχικά, όπως διαβάσατε και στο ΕΛ, ο Ρώσος Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι οι νέοι υπερβαρείς διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Sarmat (ICBM) βρίσκονται πλέον σε υπηρεσία με τον ρωσικό στρατό κατά την ετήσια ομιλία του στο κοινοβούλιο .
«Οι πρώτοι υπερβαρείς βαλλιστικοί πύραυλοι μαζικής παραγωγής Sarmat παραδόθηκαν στα στρατεύματα. Σύντομα θα τους επιδείξουμε σε μάχη στις περιοχές ανάπτυξής τους», είπε.
Στην συνέχεια, ο Πούτιν αναφέρθηκε στον υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο Kinzhal, ο οποίος δεν είναι απλώς σε υπηρεσία με τα ρωσικά στρατεύματα, αλλά χρησιμοποιείται για να χτυπήσει στόχους υψηλής αξίας στην ειδική επιχείρηση με μεγάλη επιτυχία.
Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι οι υπερηχητικοί πύραυλοι κρουζ Zircon που εκτοξεύονται από την θάλασσα έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί σε μάχη και είναι επίσης σε υπηρεσία με τις ένοπλες δυνάμεις.
Ο Ρώσος ηγέτης τόνισε επιπλέον ότι οι δοκιμές του Burevestnik ολοκληρώνονται και έχουν επιβεβαιώσει τις δυνατότητες και τις μαχητικές επιδόσεις του εν λόγω πυραύλου. Ο Burevestnik είναι ένας πυρηνικός πυρηνικός πύραυλος κρουζ με απεριόριστο βεληνεκές.
«[Έχουμε] τα διηπειρωτικά υπερηχητικά συστήματα Avangard και το σύμπλεγμα λέιζερ Peresvet σε υπηρεσία μάχης. Ολοκληρώνονται οι δοκιμές για τον πύραυλο κρουζ Burevestnik απεριόριστης εμβέλειας και το μη επανδρωμένο υποβρύχιο όχημα Poseidon . Αυτά τα συστήματα έχουν επιβεβαιώσει τα εξαιρετικά, δεν είναι υπερβολή να πούμε, μοναδικά χαρακτηριστικά τους», υπογράμμισε.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Duffy: Η αληθινή ιστορία της απαγωγής της, για πρώτη φορά στην οθόνη
- “Μην κοιμάστε όταν οδηγείτε!” – Ο αυτόματος πιλότος στην Κίνα γίνεται ρουτίνα, vid
- Συγκρότηση ευρείας επιτροπής για την αναγνώριση του Πειραιά ως «Μαρτυρικής Πόλης»
- Δ. Μιχαηλίδου: Επιλέξαμε παρεμβάσεις που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας
- 60 μεταπτυχιακοί φοιτητές της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ συμμετείχαν στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» του ΣΦΕΕ
- Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Σε λειτουργία από τη Δευτέρα τρεις σταθμοί απολύμανσης οχημάτων στη Δράμα
- 2026 VS 2019 σε ένα ΒΙΝΤΕΟ που έκανε αίσθηση
- Η εξέλιξη του Επταπυργίου στον χρόνο στην παρουσίαση του βιβλίου «Γεντί Κουλέ, η Βαστίλη της Θεσσαλονίκης»
- Άννα Καραμανλή: “Σαν τη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει” – Ανερχόμενος διεθνής προορισμός για τους τουρίστες η πόλη
- Θα κάνει το λάθος ο Τραμπ; «Σχεδιάζει χερσαία εισβολή ενώ μιλάει για διαπραγματεύσεις»









