Απρόοπτο στη χθεσινή μεγαλειώδη παρέλαση του Ρωσικού Στρατού με τεθωρακισμένο Bumerang (BINTEO)

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα στη χθεσινή μεγαλειώδη παρέλαση του Ρωσικού Στρατού καθώς λίγο μετά το πέρας του αποσπάσματος με τα υπερσύγχρονα IFV Bumerang,  ένα από αυτά τυλίχθηκε στους καπνούς καθώς ο κινητήρας του ανεφλέγη, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Προφανώς πρόκειται για μηχανικό πρόβλημα στον κινητήρα με το τροχοφόρο να ακινητοποιείται από το πλήρωμα και τη […]

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα στη χθεσινή μεγαλειώδη παρέλαση του Ρωσικού Στρατού καθώς λίγο μετά το πέρας του αποσπάσματος με τα υπερσύγχρονα IFV Bumerang,  ένα από αυτά τυλίχθηκε στους καπνούς καθώς ο κινητήρας του ανεφλέγη, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Προφανώς πρόκειται για μηχανικό πρόβλημα στον κινητήρα με το τροχοφόρο να ακινητοποιείται από το πλήρωμα και τη φωτιά να σβήνεται άμεσα. Μηχανική βλάβη, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες θα λέγαμε.

Τα Bumerang είναι τα νέα σύγχρονα τροχοφόρα του Ρωσικού Στρατού τα οποία αναπτύχθηκαν για να αντικαταστήσουν τα BTR-80 ενώ δεν προτίμησαν τελικά τα BTR-90 για το σκοπό αυτό. Τα οχήματα αυτά με βάρος 34 τόνους, έχουν 3 άτομα πλήρωμα και μπορούν να μεταφέρουν 8 στρατιώτες στο εσωτερικό τους. Ανάλογα με τη χρήση, το όχημα είναι εξοπλισμένο είτε με ένα τηλεχειριζόμενο πύργο με ένα αυτόματο βαρύ πολυβόλο των 12,7 χιλ. είτε με έναν πυργίσκο στον οποίο φέρεται ένα αυτόματο πυροβόλο των 30 χιλ ή ένα των 57 χιλ ή φέρονται εκτοξευτές αντιαρματικών πυραύλων σε συνδυασμό με κάποιο πολυβόλο ή πυροβόλο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί