Σε έκτακτη συνέλευση προχώρησε το ΝΑΤΟ, μετά την πυραυλική επίθεση στην Πολωνία η οποία είχε ως αποτέλεσμα δύο νεκρούς.
«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η επίθεση στην Πολωνία ήταν σκόπιμη ενέργεια της Ρωσίας» ανέφερε μετά την συνάντηση των μονίμων αντιπροσώπων της Συμμαχίας ο Γενικός Γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ.
Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι το πυραυλικό χτύπημα στην Πολωνία έγινε από ουκρανικό αντιαεροπορικό πύραυλο.
«Επιτρέψτε μου, όμως, να είμαι σαφής: αυτό δεν ήταν λάθος της Ουκρανίας, η Ρωσία φέρει την ευθύνη γιατί συνεχίζει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας» τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο κ. Στόλτενμπεργκ.
Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ενημέρωσε τους G7 και εταίρους του ΝΑΤΟ ότι ο πύραυλος που έπεσε στην Πολωνία ήταν ουκρανικός πύραυλος αεράμυνας.
(ΦΩΤΟ:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σ. Φάμελλος: «Το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι 20% – 30% ακριβότερο από το ήδη ακριβό περσινό»
- Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων
- Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου αποφυλακίζεται προσωρινά για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
- Οι ΗΠΑ λένε πως η πώληση πετρελαίου επιτρέπει στον Μαδούρο να διατηρηθεί στην εξουσία
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Ντέλαγουερ – Σκοτώθηκε αστυνομικός – Συνελήφθη ύποπτος
- Δεν σταματά η ρωσική διπλωματία! Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει
- Τραγωδία στις ΗΠΑ: Δυο νεκροί και αγνοούμενοι εξαιτίας εκρήξεων σε οίκο ευγηρίας, vid
- Έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πρέδρο της Δημοκρατίας
- Αναρτήθηκε το επικαιροποιημένο Μητρώο Προσωρινών Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ
- Πώς φαντάζεται κανείς τα Χριστούγεννα….στην Αυστραλία; Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο
Κύρια Θέματα









