Σενάριο Μαριούπολης στο Μπακχμούτ με μάχες εντός πόλεως και απελευθερώσεις εδαφών! Συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ

Απελευθερώνουν εδάφη στο Ντονέτσκ οι Ρώσοι.

Για 10ο μήνα συνεχίζονται οι σφοδρές μάχες στο Ντονμπάς. Οι σφοδρότερες εξ αυτών εντοπίζονται στο Μπακχμούτ (βορειοανατολικά της πόλης του Ντονέτσκ) και γύρω από αυτό.

Βίντεο Ουκρανών μαχητών από το Μπαχμούτ με το έργο του MLRS από θέση σε κατοικημένη οδό. Η εγκατάσταση πυροδοτεί από θέση κοντά στο ημιτελές τζαμί, που βρίσκεται δίπλα στη βιομηχανική σχολή στο δυτικό τμήμα της πόλης στην οδό Φοιτητών.

Τα πλάνα δείχνουν ξεκάθαρα την αιτία της καταστροφής των συνοικιών της πόλης Bakhmut κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων γύρω από την πόλη.

Όπως γίνεται κατανοητό, όταν συστήματα πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στήνονται πίσω από κτίρια πολιτών, τα ανταποδοτικά πυρά των Ρώσων δεν μπορεί παρά να χτυπήσουν τα σπίτια που βρίσκονται εκεί!

Αλλά η ουκρανική διοίκηση δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των κατοικιών του Bakhmut και, επιπλέον, για τις ζωές του τοπικού πληθυσμού.

Επαναλαμβάνεται ακριβώς το σενάριο της Μαριούπολης, όπου οι Ουκρανοναζί έβαζαν ακόμα και μικρά παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες, παγιδεύοντας σχολεία και νοσοκομεία.

https://twitter.com/i/status/1603151289986449408

Πολλά χιλιόμετρα νοτιότερα και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Μαρίνκα, λίγο έξω από την πόλη του Ντονέτσκ, οι Ρώσοι φαίνεται πως έχουν σημαντικές εδαφικές επιτυχίες.

«Έχουμε απελευθερώσει έως και το 80% της πόλης», υποστηρίζουν οι Ρώσοι, με την εκκαθάριση όμως της ευρύτερης περιοχής να αποδεικνύεται ένα επίπονο και κυρίως χρονοβόρο θέμα.

https://twitter.com/i/status/1602583917114138624

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί