Οι Ρώσοι ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ βάση της «Λεγεώνας των Ξένων» – Ουκρανική επίθεση στη Ζαπορίζια, vid

Είχε προηγηθεί μία αποτυχημένη επίθεση των ουκρανικών δυνάμεων στο μέτωπο της Ζαπορίζια.

Στην ελεγχόμενη από την Ουκρανία πόλη της Ζαπορίζια χτυπήθηκε βάση ξένων μισθοφόρων, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti.

«Σύμφωνα με τις ρωσικές πληροφορίες, ο αριθμός των σκοτωμένων μαχητών είναι πολύ μεγάλος» αποκάλυψε στο κανάλι του στο Telegram ο Vladimir Rogov, πρόεδρος του κινήματος “Είμαστε με τη Ρωσία”.

«Νωρίς σήμερα το πρωί (04:15), σημειώθηκε ένα χτύπημα στο συγκρότημα εστιατορίων Monica Bellucci, που βρίσκεται στο έδαφος του συγκροτήματος κατοικιών στο Veliky Luga στην προσωρινά κατεχόμενη πόλη Zaporozhye», έγραψε ο Rogov.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό το συγκρότημα ήταν μια από τις κύριες βάσεις των μαχητών της «Λεγεώνας των Ξένων».

«Ήταν εδώ που στάθμευσαν ξένοι ναζί μισθοφόροι και εκπαιδευτές. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες μου, ο αριθμός των σορών των ξένων μαχητών που ανασύρθηκαν από τα ερείπια είναι ήδη δεκάδες».

Στο μεταξύ νέα πλάνα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο σχετικά με την τελευταία αποτυχημένη επίθεση των ουκρανονατοϊκών δυνάμεων λίγο πιο νότια, στη “γραμμή επαφής” του μετώπου.

Η ουκρανική διοίκηση έριξε μια ομάδα δυτικών τεθωρακισμένων με τη συνοδεία πεζικού σε κατά μέτωπο επίθεση κατά των ρωσικών δυνάμεων κοντά στην πόλη Orekhov.

Οι Ουκρανονατοϊκοί μπόρεσαν να πλησιάσουν μόλις 500 μέτρα και βρέθηκαν κάτω από πυρά από δύο πλευρές.

3 μονάδες εξοπλισμού AFU καταστράφηκαν, 1 τέθηκε εκτός λειτουργίας και τουλάχιστον δύο διμοιρίες πεζικού εξαλείφθηκαν.

https://twitter.com/i/status/1637014686854963203

(ΦΩΤΟ:freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί