Μπήκαν από τα ανατολικά στο Μπακχμούτ οι Ρώσοι! Η Wagner έπιασε στον ύπνο τους Ουκρανούς – ΧΑΡΤΗΣ

Εξελίξεις στο ανατολικό μέτωπο.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες με τον παγετό και τις κατά τόπους χιονοπτώσεις, ιδιαίτερα έντονη είναι η κινητικότητα στο μέτωπο του Ντονμπάς.

Όπως μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες από τα ρωσικά ΜΜΕ, οι ρωσικές δυνάμεις της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner έχουν διασπάσει την ουκρανική γραμμή άμυνας στα ανατολικά της πόλης Μπακχμούτ, μέρος της οποίας έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Αναλυτικότερα:

Αποσπάσματα της οργάνωσης “Wagner” διέρρηξαν την άμυνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στα ανατολικά προάστια του Bakhmut.

🔻 Στην τοποθεσία Bakhmut (Artemovsky), ρωσικές μονάδες έχουν θέσει πλήρη έλεγχο στο οινοποιείο Champagne και στο οινοποιείο Siniat.

Στα νοτιοανατολικά, οι μάχες διεξάγονται κοντά στο εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων και στην οδό Fyodor Maksimenko.

▪️Ομάδες εφόδου προχωρούν και στα βορειοανατολικά. Αρκετά οχυρά του εχθρού καταλήφθηκαν κοντά στο χωριό Ποντγκοροντόγιε.

▪️Η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πραγματοποιεί έκτακτη εναλλαγή προσωπικού για τη διατήρηση της ικανότητας μάχης.

Στο κεντρικό τμήμα του Μπαχμούτ και στα βόρεια προάστια, σχηματίστηκαν ομάδες κρούσης των Ουκρανών για να πραγματοποιήσουν μια αντεπίθεση.

Οι μάχες που πραγματοποιούνται ακόμα και εντός του αστικού ιστού είναι σφοδρές.

FREEPIK PHOTO

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί