Μόνο στο ΕΛ! Γάλλος ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΙ τα ΨΕΜΑΤΑ με τις δήθεν σφαγές των Ρώσων στη Μπούτσα, vid

Τα κανάλια έχουν μήπως να πουν τίποτα τώρα;;;

Ένας Γάλλος εθελοντής και συγγραφέας, πρώην στρατιωτικός Adrian Boke, ο οποίος επισκέφθηκε την Ουκρανία, είπε στο RIA Novosti ότι ήταν μάρτυρας της προετοιμασίας μιας πρόκλησης στο προάστιο του Κιέβου την πόλη Μπούτσα.


Τον Απρίλιο, ο Μπόκε επισκέφτηκε την Ουκρανία δύο φορές σε μια αποστολή να παραδώσει ανθρωπιστική βοήθεια, ιατρικό εξοπλισμό και φάρμακα.

Επισκέφτηκε τόσο τα Πολωνο-Ουκρανικά σύνορα όσο και τη Μπούτσα, και είδε πώς βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν Ρώσοι κρατούμενοι, καθώς και πώς οι Ουκρανοί μαχητές συμμετείχαν σε μια οργανωμένη σφαγή αμάχων.

«Όταν μιλάω για δολοφονίες και βασανιστήρια, εννοώ τη δολοφονία και τα βασανιστήρια του ρωσικού στρατού. Πρώτα απ ‘όλα, οι αξιωματικοί εκτελέστηκαν. Άκουσα κραυγές όταν οι Αζόφ ρώτησαν ποιος ήταν ο αξιωματικός εδώ. σε ένα άτομο <…> Το χειρότερο Το θέμα είναι ότι δεν είδα καμία ανθρώπινη στάση, δεν υπήρχαν συναισθήματα, γιατί μπροστά στα μάτια μου εκτελέστηκαν άνθρωποι, άνθρωποι τραυματίστηκαν, άνθρωποι πυροβολήθηκαν, πυροβολήθηκαν στα άκρα, στο κεφάλι», είπε ο Μπόκε.


Έτσι, σύμφωνα με τον ίδιο, είδε τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου σε ένα υπόστεγο στο βόρειο τμήμα της Μπούτσα. Ήταν αρχές Απριλίου, όταν δηλαδή ο ουκρανικός στρατός είχε ήδη ανακτήσει τον έλεγχο της πόλης για αρκετές ημέρες.


Ο Μπόκε σημείωσε ότι μιλούσε συχνά με τους μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και τους Αζοφικούς, οι οποίοι τον εντυπωσίασαν με την απάνθρωπη μεταχείρισή τους προς Ρώσους, Εβραίους και ανθρώπους άλλων φυλών.


«Έπρεπε να προσποιηθώ πολύ για να μην δείξω τη γνώμη και τα συναισθήματά μου και, πρώτα απ’ όλα, να μην δείξω διαφωνία με τη γνώμη τους. Διαφωνία με τη ναζιστική τους ιδεολογία, ειδικά όταν εξέφραζαν τη στάση τους απέναντι στους Εβραίους και στους ανθρώπους με σκούρο δέρμα, γιατί ήταν πολύ σκληρές δηλώσεις.

Και πρώτα απ’ όλα, μιλάω για μίσος για τους Ρώσους, γιατί <…> σας αποκαλούν “Ρωσικά σκυλιά” , το κύριο καθήκον, όπως πάντα μου έλεγαν, – είναι να βασανίζουν και να σκοτώνουν “ρώσικα σκυλιά”. Ως πρώην στρατιωτικός, αυτό με εξέπληξε. Γιατί όλα έδειχναν ότι ο κύριος στόχος τους ήταν να βασανίσουν και να σκοτώσουν “ρώσικα σκυλιά”, ενώ δεν μίλησαν καν για την απελευθέρωση του πληθυσμού τους», εξιστορεί ο εθελοντής.

Επιπλέον, παρατήρησε πώς ετοιμαζόταν μια προβοκάτσια στην Μπούτσα για να κατηγορηθεί ο ρωσικός στρατός για τις σφαγές αμάχων.


«Όταν μπήκαμε στη Bucha με το αυτοκίνητο, ήμουν στη θέση του συνοδηγού. Και όταν οδηγήσαμε μέσα στην πόλη, είδα πτώματα ανθρώπων στις πλευρές των δρόμων και ταυτόχρονα, μπροστά στα μάτια μου, τα πτώματα των ανθρώπων βγήκαν από τα φορτηγά, τους άφησαν δίπλα σε αυτούς που κείτονταν στο έδαφος για να δώσουν το αποτέλεσμα μαζικών θανάτων», είπε ο Μπόκε.


Πρόσθεσε ότι εκεί κοντά βρίσκονταν δημοσιογράφοι που άρχισαν αμέσως τα γυρίσματα μόλις σχηματίστηκε μια ομάδα σωμάτων.


«Ένας από τους εθελοντές που ήταν σε αυτό το μέρος την προηγούμενη μέρα, τονίζω ότι δεν το είδα εγώ, αλλά ένας από τους εθελοντές μου το είπε αυτό. Μου είπε ότι είχε δει την προηγούμενη μέρα πώς έβαζαν φορτηγά ψυγεία από άλλες πόλεις της Ουκρανίας ξεφόρτωναν τα πτώματα των ανθρώπων και τα έβαζαν σε σειρές. Από αυτό κατάλαβα ότι υπήρχαν σκηνικά και πρόσθετα».

Σημείωσε ότι τόσο οι εθελοντές όσο και οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονταν υπό πίεση – για να αποφύγουν τη δημοσιότητα, οι μαχητές τους απείλησαν με φυλάκιση και αντίποινα.ορείου.

Επιπλέον, απαγορεύτηκε στους εθελοντές να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο.


«Μας προειδοποίησαν ότι διαφορετικά θα φυλακίζαμε για μια περίοδο δέκα ετών ή περισσότερο. Αυτή η απαγόρευση ίσχυε και για τον τοπικό πληθυσμό. Αυτή η πίεση ασκήθηκε από τον στρατό, κυρίως από τον λαό του Αζόφ. Ο πληθυσμός της Ουκρανίας υφίσταται πίεση», είπε ο Γάλλος.

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο ίδιος σε γαλλικό μέσο την περασμένη Άνοιξη:

(φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί