Δήλωση-έκπληξη από Αμερικανό: «Οι Ρώσοι έχουν ήδη νικήσει τον πόλεμο», vid

«Οι Ρώσοι έχουν αποδεχτεί το γεγονός ότι οι Ουκρανοί είναι αυτοκτονικοί».

Την άποψη ότι οι Ρώσοι δεν πρόκειται να ξεπεράσουν εύκολα τα όρια της Ουκρανίας σε ό,τι αφορά τις πολεμικές επιχειρήσεις εξέφρασε ο Αμερικανός πρώην στρατιωτικός, Scott Ritter.

Γνωρίζοντας καλά τα πεπραγμένα των Ρώσων στον διετή πόλεμο της Ουκρανίας εκτίμησε πως ο στρατός του Πούτιν δεν έχει τον παραμικρό λόγο για αλλάξει άρδην την στρατηγική του η οποία μέχρι στιγμής του έχει προσφέρει μόνο νίκες.

Σχετικά δε με το σενάριο αποστολής των γερμανικών πυραύλων Taurus στην Ουκρανία, ο Αμερικανός στρατιωτικός αναλυτής τόνισε τα εξής:

«Οι Ρώσοι το έχουν ξεκαθαρίσει ήδη. Δεν πρόκειται να ρίξουν πυρηνικά στην Ουκρανία. Η Ρωσία έχει ήδη κερδίσει αυτόν τον πόλεμο. Πρώτα απ’ όλα, εντάξει, ας πούμε ότι χτυπούν (σ.σ. οι Ουκρανοί με πυραύλους Taurus).

Οι Ρώσοι το έχουν ξεκαθαρίσει, μπορούν να εξαφανίσουν την Ουκρανία σε μία μέρα χρησιμοποιώντας συμβατικά όπλα. Έχουν κερδίσει τον πόλεμο. ‘Αρα γιατί να αλλάξουν τον “αλγόριθμο” τώρα;

Έτσι ακόμα κι αν η Ουκρανία εκτοξεύσει έναν πύραυλο Taurus και επιτύχει ένα τυχερό χτύπημα, η Ρωσία θα αντιδράσει υπερβολικά και τόσο σκληρά, πετώντας στα σκουπίδια όλα όσα για τα οποία έχει εργαστεί μέχρι τώρα; Όχι»:

Απεμπε-EPA- RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί