Αμερικανός βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού δείχνει στους συμπατριώτες του την ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, vid

Οργής στις ΗΠΑ, καθώς βλέπουν πως η κυβέρνηση τους οδηγεί ανήλικα παιδιά στον θάνατο, οπλίζοντας στρατιώτες κατά της Ρωσίας...

Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος και βετεράνος του αμερικανικού στρατού, Πάτρικ Λάνκαστερ, κατέγραψε τον τραυματισμό ενός 9χρονου αγοριού που φέρεται να χτυπήθηκε από οβίδες του ΝΑΤΟ που εκτοξεύτηκαν από τον στρατό της χώρας στην οποία ανήκε η περιοχή του.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αγνοούν εντελώς τις θανατηφόρες συνέπειες του ουκρανικού βομβαρδισμού στην περιοχή του Ντονμπάς χρησιμοποιώντας όπλα που πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι, σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ!!!

Κάνοντας αναφορά από την περιοχή Potrovka στο Ντόνετσκ, ο Λάνκαστερ πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν το παιδί και μίλησε με τον γιατρό του, την μητέρα του και το ίδιο το αγόρι, καθώς υπάρχουν Αμερικανοί που μεταδίδουν την αλήθεια!!!

Ο γιατρός είπε ότι έχει περιθάλψει πάνω από 100 παιδιά που τραυματίστηκαν από τις ουκρανικές δυνάμεις από τότε που ξεκίνησε η σύγκρουση πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Συνολικά, είπε ότι αυτό το ένα ουκρανικό νοσοκομείο έχει δεχθεί περισσότερους από 3.000 πολίτες με τραύματα από θραύσματα τον περασμένο χρόνο.

Όταν ο Λάνκαστερ μίλησε με το τραυματισμένο αγόρι, εκείνο του εξήγησε ότι βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του όταν ξέσπασε μια έκρηξη και προκάλεσε την κατάρρευση του σπιτιού.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε «από ποια πλευρά» προήλθε η οβίδα, το παιδί απάντησε, «Οι AFU [Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας]. Ποιος άλλος;;;”

scr

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί