Πετάξτε μαζί του: Πως είναι το πιλοτήριο ενός F-15 (BINTEO)

Το F-15 είναι ένα εκ των κορυφαίων αεροσκαφών των τελευταίων δεκαετιών, με υπηρεσία σε πολλές αεροπορίες μέχρι σήμερα και είναι ένα αεροσκάφος το οποίο θα συνεχίσει να υπηρετεί και στο μέλλον καθώς η Boeing προωθεί τη νέα έκδοση του αεροσκάφους την ΕΧ για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://www.el.gr/war/ellas/f-15-ech-ena-ktinos-stin-amerikaniki-aero/ .

Πολλές φορές κάποιος, σε εκθέσεις και διάφορα βίντεο, βλέπει το πιλοτήριο ενός μαχητικού και ουσιαστικά βλέπει ένα χάος από δεκάδες κουμπιά και διακόπτες μαζί με οθόνες και διάφορα άλλα μέσα χειρισμού. Στο παρακάτω ενδιαφέρον και αρκετά προσεγμένο βίντεο, θα δείτε την επεξήγηση ενός πιλοτηρίου F-15 από πρώην πιλότο της Αμερικανικής Αεροπορίας για ότι αφορά το πιλοτήριο του μαχητικού.

Το παραπάνω πιλοτήριο είναι ενός F-15 C για να σας δείξουμε την εξε΄λιξη της τεχνολογίας αλλά και τι συμβαίνει όταν επενδύονται και τα ανάλογα χρήματα στα ηλεκτρονικά, παρακάτω βλέπετε τη φωτογραφία ενός αναβαθμισμένου πιλοτηρίου, το ίδιο που χρησιμοποιείται στην τελευταία έκδοση του F-15, την ΕΧ.

Πολύ πιο απλοποιημένο, σύγχρονο και εύκολο στο χειρισμό του και με λιγότερα αναλογικά μέσα