Συμμετοχή Αν.Υπουργού Μετανάστευσης στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΥΠ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, μεταβαίνει σήμερα στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όπου θα συμμετέχει στις εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο κ. Κουμουτσάκος θα παρουσιάσει στο Συμβούλιο πρωτοβουλία της Ελλάδας για την καταπολέμηση των δικτύων παράνομης διακίνησης […]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΥΠ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, μεταβαίνει σήμερα στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όπου θα συμμετέχει στις εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Κουμουτσάκος θα παρουσιάσει στο Συμβούλιο πρωτοβουλία της Ελλάδας για την καταπολέμηση των δικτύων παράνομης διακίνησης προσώπων.

Στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου, ο κ. Κουμουτσάκος θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Κύπριο Υπουργό Εσωτερικών, κ. Νίκο Νουρή, την Υπουργό Εσωτερικών της Δανίας, κα Astrid Krag, καθώς και με τον Ελβετό Υπουργό Εσωτερικών, κ. Alain Berset.

photo:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί