Ιταλία: Έντρομη μητέρα αναζητούσε το 8χρονο παιδί της που έπεσε στο νερό, σε κενό ανάμεσα σε προβλήτα και κρουαζιερόπλοιο!

Το 8χρονο αγόρι έπεσε στο κενό ανάμεσα στην προβλήτα και σε ένα κρουαζιερόπλοιο και ο πατέρας του βούτηξε αμέσως για να το βοηθήσει.


Τον απόλυτο τρόμο έζησε η μητέρα του παιδιού, τις στιγμές προτού βεβαιωθεί ότι ο γιος της είναι σώος και αβλαβής.

Το αγόρι, που σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ κατάγεται από τη βόρεια Ευρώπη, βρισκόταν σε διακοπές στην Ιταλία με τους γονείς του και την αδελφή του.

Η οικογένεια είχε μόλις αποβιβαστεί από πλοίο στο λιμάνι του Σαλέρνο όταν ο μικρός ξέφυγε από το χέρι του πατέρα του, έτρεξε για λίγα μέτρα και έπεσε στο κενό ανάμεσα στην προβλήτα και σε ένα δεμένο κρουαζιερόπλοιο.

Ο πατέρας του αγοριού βούτηξε αμέσως για να βοηθήσει το παιδί, το οποίο πάσχιζε να κολυμπήσει στον περιορισμένο χώρο ανάμεσα στο πλοίο και την αποβάθρα.

Οι διασώστες που έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο κατάφεραν να βγάλουν τον μικρό πολύ γρήγορα από το νερό, ρίχνοντας ένα σχοινί από το οποίο θα μπορούσε να πιαστεί. Στη συνέχεια μπόρεσαν να διασώσουν και τον πατέρα του παιδιού με τη βοήθεια ενός σωσιβίου.

Η μητέρα του παιδιού έψαχνε έντρομη το αγόρι φωνάζοντας «πού είναι το μωρό μου». Το παιδί υπέστη σοκ από το συμβάν, αλλά ευτυχώς δεν έφερε κάποιο τραυματισμό.

(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί