Χαμός on air με την Ανταλλακτική Οικονομία – Χατζηδάκης: “Σου δίνω αλεύρι μου δίνεις τυρί” (video)

Η ανταλλακτική οικονομία αποτελεί μία πρακτική της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που προωθείται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη στα πλαίσια της αλλαγής του τρόπου που λειτουργούν οι κοινωνίες και της προώθησης του λιτού βίου και της Αποανάπτυξης.

Τα λεγόμενα Εναλλακτικά Ανταλλακτικά Δίκτυα αποτελούν αγορές αντιπραγματισμού αλλά και εναλλακτικών νομισμάτων και αποτελούν ένα από τα σύγχρονα εργαλεία προώθησης της Αποανάπτυξης.

Δείτε για να καταλάβετε τι σημαίνουν όλα αυτά και τι έρχεται οπωσδήποτε ΕΔΩ.

Ο κ. Χατζηδάκης, αν και η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν κατήργησε τον νόμο για την Κοινωνική και αλληλέγγυα Οικονομία αλλά και τον επικαιροποίησε, δήλωσε ότι δεν γνώριζε τι είναι η Ανταλλακτική Οικονομία. Επίσης του Υπουργείο Εργασίας επικαιροποίησε το Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία τον Μάρτιο του 2023 (Δείτε ΕΔΩ).

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον video:

@kostis_hatzidakis Ο κ. Τσακαλώτος έρχεται και μιλά για "τοπικά νομίσματα". Ο κ. Δρίτσας εκθείασε το σύστημα αυτό, λέγοντας ότι εφαρμόζεται σε αναπτυγμένες καπιταλιστικές χώρες! Μετά από επίμονες ερωτήσεις μου, είπε ότι "δεν μπορεί να έχει γνώμη καν". Πόσο σοβαροί και αξιόπιστοι είναι αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ; #ekloges2023 #tiktokgreece #neadimokratia #fyp #fy #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

(photo: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί