ΣΟΚ στην Καλιφόρνια: 35χρονη μητέρα δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύζυγό της

Μία γυναίκα, μητέρα ενός αγοριού 9 ετών, δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της κατά τη διάρκεια κλήσης που είχε μέσω Zoom, για τη δουλειά της

Η 35χρονη γυναίκα εντοπίστηκε από αστυνομικούς με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι, ξαπλωμένη στον καναπέ, μέσα στο σπίτι της στη Λα Πρέσα της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ο πρώην σύζυγός της, 39 ετών, θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία, και αργότερα βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την αδελφή της, η 34χρονη βρισκόταν σε μια συνάντηση μέσω Zoom με μια συνάδελφό της εκείνη την ώρα.
Μιλώντας στο NBC San Diego, δήλωσε για την αδικοχαμένη αδελφή της: «Ήταν απλώς μια όμορφη ψυχή μέσα και έξω, με κάθε τρόπο που μπορούσε να φανταστεί κανείς. Θα έδινε τα πάντα για τον γιο της. Η αδελφή μου δούλευε από το σπίτι. Ήταν σε μια συνάντηση Zoom. Κάποια στιγμή, νόμισε ότι κάποιος προσπαθούσε να διαρρήξει το σπίτι και έφυγε».

«Είπε στη συνάδελφό της της : “Δώσε μου ένα λεπτό. Κάποιος προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι μου”.

Όταν η συνάδελφός της είδε ότι δεν επιστρέφει στην κλήση, επικοινώνησε με τη μητέρα της και κανένας συγγενής δεν μπορούσε να την εντοπίσει, επικοινώνησαν με το γραφείο του σερίφη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την Ashley στον καναπέ του σπιτιού της με ένα τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι της. Ήταν νεκρή πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αδελφή του θύματος, το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο, αλλά η 35χρονη αρνήθηκε ότι είχε υποστεί οποιαδήποτε σωματική κακοποίηση.

Και πρόσθεσε: «Την ρωτήσαμε, “αισθάνεσαι ότι σε κακοποιεί σωματικά;”, “Όχι, απολύτως όχι”, απάντησε. Έλεγε: “Δεν θα μου έκανε ποτέ κακό“»

«Πιστεύουμε ότι το διαζύγιο μπορεί να τον οδήγησε στα άκρα και να ακολούθησε μετά η διαμάχη για την επιμέλεια που έφτανε στο τέλος».

Μέρες πριν από τη δολοφονία της, ο συζυγοκτόνος, είχε λάβει δικαστικά έγγραφα σχετικά με τη διατροφή που έπρεπε να δίνει στην σύζυγο και τα παιδιά του.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στον καναπέ του σπιτιού της με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι της
Το San Diego Union-Tribune ανέφερε ότι ο γιος του ζευγαριού ήταν στο σχολείο τη στιγμή του πυροβολισμού.

Μετά το περιστατικό, ο πατέρας του πήγε να τον πάρει και τον πήγε σε ένα άλλο μέλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο άνδρας βρέθηκε αργότερα εκείνη την ημέρα νεκρός στο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ στην παραλία Calafia, στο San Clemente.

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί