Οι νέες ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ είναι εδώ – Δείτε τι συνέβη στο Όρος Σινά – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή θα είναι η νέα παγκόσμια θρησκεία...

Οι θρησκευτικοί ηγέτες συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια της Διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα, COP 27, για να ανακοινώσουν τις νέες φιλικές προς το περιβάλλον δέκα εντολές τους που πρόκειται να αντικαταστήσουν τις πέτρινες πλάκες του Μωυσή, προετοιμάζοντας μια Νέα Παγκόσμια Θρησκεία εκείνη της… Κλιματικής Αλλαγής.

Δεν το πιστεύετε;;;

Αναφέρει το παρακάτω ρεπορτάζ:

«Μεταξύ της 6ης και 18ης Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα (COP 27), στην χερσόνησο του Σινά, στο μαγευτικό El Sheikh της Αιγύπτου.

Θρησκευτικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο σκόπευαν να πραγματοποιήσουν μια τελετή μετανοίας για το κλίμα στην παραδοσιακή τοποθεσία του όρους Σινά, λόγω της ισότιμης σημασίας της (τοποθεσίας) για τους Εβραίους τους Χριστιανούς και Μουσουλμάνους. Εκεί σχεδιάζουν να αποκαλύψουν τις νέες παγκόσμιες θρησκείες των “Δέκα εντολών κλίματος”, σε μια προσπάθεια να αντικαταστήσουν  τις αρχικές Δέκα Εντολές του Θεού (σ.σ. ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ) που δόθηκαν στον Μωυσή στην κορυφή του όρους Σινά, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εξόδου των Ισραηλιτών από την Αίγυπτο.

Οι φιλικές προς το περιβάλλον κλιματικές Εντολές λένε συνοπτικά.

-1.Είμαστε διαχειριστές αυτού του κόσμου.

-2.Η δημιουργία εκδηλώνει Θεότητα.

-3.Όλα στη ζωή είναι αλληλένδετα.

-4.Μην κάνετε κακό.

-5.Φροντίστε το αύριο.

-6.Υπερβείτε το εγώ σας για τον κόσμο μας.

-7.Αλλάξτε το εσωτερικό μας κλίμα.

-8.Μετανοήστε και επιστρέψτε.

-9.Κάθε ενέργεια έχει σημασία.

-10.Χρησιμοποιήστε το μυαλό και την ανοιχτή καρδιά.

Παρευρέθηκαν για να ανέβουν στο βουνό, και να κάνουν μια μεγάλη τελετή για τις “Νέες  Εντολές”, με την απομίμηση της  ιερής τους εκδήλωσης.

Ένα γεγονός που χλευάζει την ιστορική συνάντηση του Μωυσή με τον Θεό-Γιαχβέ (σ.σ. Το ρεπορτάζ στηρίζει τον εβραίο-χριστιανισμό της παλαιάς τάξης πραγμάτων και της Παλαιάς Διαθήκης – Καμία σχέση με την Αλήθεια του Χριστού).

Παρ’όλα αυτά, η Αιγυπτιακή κυβέρνηση επέλεξε να μην επιτρέψει την εκδήλωση στο παραδοσιακό Όρος Σινά -“Jabal Musa”, λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια. Στο τέλος μόνο σε μια μικρή ομάδα πιστών ηγετών επιτράπηκε να ανέβει και να πραγματοποιήσει την τελετή όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ένας Ισραηλινός ακτιβιστής για το κλίμα, μιμήθηκε ακόμη και τον Μωυσή σπάζοντας με μια αναπαράσταση τις “Δέκα Εντολές” κλίματος».

Απλά δείτε…

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί