Νέo είδωλο του Βάαλ στις ΗΠΑ! Έσκυψε και το «φίλησε» πολιτικό στέλεχος! ΒΙΝΤΕΟ

Δίπλα από την φάτνη του Χριστού

Ακόμα άλλο σατανικό είδωλο κρανίου κατσίκας με εμφανή παραπομπή στον Βάαλ τοποθετήθηκε σε αμερικανική κρατική περιουσία, αυτή την φορά στο Καπιτώλιο του Μίσιγκαν με την ευλογία των Δημοκρατικών, μετά την Αιόβα!

Το πολιτικό στέλεχος των Δημοκρατικών, Σαμάνθα Σκόρκα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της να φιλά το σατανικό είδωλο και να κοροϊδεύει τους Χριστιανούς με ένα tweet που έγραφε: «Στο όνομα του Σατανά, διεκδικώ τον σέξι σατανικό βωμό κατσίκας στο Καπιτώλιο του Μίσιγκαν. Αμήν.”

Διέγραψε γρήγορα την ανάρτησή της μετά από γρήγορες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Δείτε την ΕΔΩ!

Το σατανικό είδωλο, που εγκαταστάθηκε από το Κεφάλαιο του Σατανικού Ναού του Μίσιγκαν στο όνομα της «θρησκευτικής διαφορετικότητας», παρέμεινε, ωστόσο, στο Καπιτώλιο (ΕΔΩ).

Εννέα Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες με επικεφαλής τον βουλευτή Neil Friske έγραψαν μια επιστολή στην Επιτροπή Καπιτωλίου του Μίσιγκαν, επιφορτισμένη με την επίβλεψη του χώρου, απαιτώντας την αφαίρεση της σατανικής εμφάνισης.

«Εμείς, ως μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων του Μίσιγκαν, ζητάμε με σεβασμό την απομάκρυνση του αγάλματος που απεικονίζει μια σατανική κατσίκα από τους χώρους του Καπιτωλίου», ξεκινούσε η επιστολή και καταλήγει:

«Πιστεύουμε ότι η παρουσία του όχι μόνο έρχεται σε αντίθεση με τις θεμελιώδεις αρχές του έθνους μας, αλλά προωθεί επίσης την δημόσια επίδειξη του κακού».

Ο εκπρόσωπος του Κρίστιαν Μίτσιγκαν, Τζος Σράιβερ (Δ), ένας από τους συνυπογράφοντες της επιστολής, καταδίκασε την σατανική εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έχετε ουσιαστικά ένα άγαλμα του Σατανά – που λέει ψέματα, κλέβει, σκοτώνει και καταστρέφει – εξουσιοδοτημένο να εμφανιστεί στα σκαλιά του Καπιτωλίου κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου των Χριστουγέννων, ακριβώς δίπλα στη Γέννηση που γιορτάζει τον ερχομό του σωτήρα του κόσμου, Ιησού Χριστό», είπε ο Σράιβερ.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί