• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σκοτεινές μέρες: Ποιοι προειδοποιούν για «ραγδαία αύξηση της δαιμονικής δραστηριότητας στον πλανήτη» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σκοτεινές μέρες: Ποιοι προειδοποιούν για «ραγδαία αύξηση της δαιμονικής δραστηριότητας στον πλανήτη» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς όλο και περισσότεροι αποστρέφονται κάθε τι που έχει σχέση με τον Χριστό.

Την δική του ομολογία για τα όσα απίστευτα ζει και βλέπει έκανε ο Ιταλός ιερέας και εξορκιστής (από το 1994 μέχρι σήμερα) Francois Dermine.

Ο ίδιος μιλώντας σε ένα διαδικτυακό καθολικό σάιτ εν ονόματι Crux, υποστήριξε πως η σημερινή κοινωνία κινδυνεύει να διαλυθεί εντελώς και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει η αυξημένη δαιμονική δραστηριότητα.

Κατά λέξη ο Ιταλός εξορκιστής είπε:

«Υπάρχουν πολλές ομάδες σατανισμού. Η έκθεση στο Διαδίκτυο έχει επίσης αυξηθεί και συναντάμε αναφορές στους δαίμονες σε ολοένα και περισσότερα βιντεοπαιχνίδια, αλλά ακόμη και στα σχολικά παιχνίδια».

(screenshot)

Η Εκκλησία απογοητεύει τους νέους

Ο καθολικός ιερέας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αποδυναμωμένο ρόλο της Εκκλησίας, παραδεχόμενος πως έχει απογοητεύσει με την στάση της τους νέους, οι οποίοι με τη σειρά τους στρέφονται αλλού.

Κατά τον ίδιο πολλές φορές αυτή η απογοήτευση οδηγεί -κυρίως τους νέους- με το να μπλέξουν σε έναν «δαιμονικό κόσμο» , όπως τον αποκαλεί ο ίδιος.

«Οι νέοι δεν έχουν τίποτα να ικανοποιήσουν τις βαθιές πνευματικές τους ανάγκες. Διψούν για κάτι και η Εκκλησία δεν είναι πλέον ελκυστική»

Όλα τα παραπάνω επομένως , οδήγησαν, σύμφωνα με τον Ιταλό εξορκιστή, σε μία τρομακτική αύξηση της δαιμονικής δραστηριότητας, κάτι που κατά τον ίδιο δεν φαίνεται να έχει σύντομα τελειωμό.

«Δεν πρόκειται για έναν ασαφή φόβο, αλλά για έναν πολύ συγκεκριμένο κίνδυνο».

Τελειώνοντας την παρέμβασή του, ο καθολικός εξορκιστής παρέθεσε ένα πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα για το πως η δαιμονική επιρροή αυξάνεται στις μέρες στις μικρότερες ηλικίες.

Ανέφερε ειδικότερα το «παιδικό βιβλίο των δαιμόνων», σε μία είδηση που το el.gr είχε μεταδώσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα:

(φωτο:unsplash)