Υπέρ Τζόκοβιτς ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος αν και εμβολιασμένος!!!

Κύμα οργής κατά της φασιστικής Αυστραλίας!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, πέρασε δεύτερη μέρα υπό κράτηση σε ξενοδοχείο μεταναστών στη Μελβούρνη, καθώς οι δικηγόροι του προσπαθούν να εξασφαλίσουν την απελευθέρωσή του, να μην ακυρωθεί η βίζα του για να παίξει στο Australian Open και να εξαιρεθεί από τις αυστηρές απαιτήσεις εμβολιασμού για την Covid-19.

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι η Αυστραλία ακύρωσε και την βίζα της Τσέχα τενίστριαςRenata Voráčová, η οποία ήρθε με βίζα σαν του Ντζόκοβιτς, της επετράπη να μπει στην χώρα, έπαιξε σε φιλικό αγώνα αλλά τώρα κρατείται στο ίδιο ξενοδοχείο (Park Hotel, Carlton) με τον Σέρβο και θα απελαθεί από την χώρα.

O ελληνικής καταγωγής Αυστραλός επαγγελματίας παίκτης του τένις, Νο. 39 στην παγκόσμια κατάταξη Νικ Κύργιος έχει εκφράσει την αντίθεσή του στις απόψεις που εκφέρει ο Νόβακ Τζόκοβιτς περί εμβολιασμού και πανδημίας, ωστόσο αυτό που περνάει τις τελευταίες μέρες ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, ανάγκασε τον ομογενή να πάρει το μέρος του.

“Κοιτάξτε, πιστεύω ότι πρέπει να παίρνουμε μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Εγώ εμβολιάστηκα αλλά το πως αντιμετωπίζουμε την υπόθεση Νόβακ είναι πραγματικά λάθος. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές αλλά είναι και άνθρωπος” έγραψε χαρακτηριστικά ο Κύργιος στο twitter.

Στο ίδιο μήκος κύμματος και η τοποθέτηση του Τζον Ίσνερ: “Αυτό που περνάει ο Νόβακ είναι λάθος. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ταλαιπωρία που περνάει. Ακολούθησε τους κανόνες, του επετράπη να εισέλθει στην Αυστραλία και τώρα κρατείται παρά τη θέλησή του. Αυτό είναι τόσο κρίμα”.

Νέος Κόσμος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί