Βόλεϊ: Στον τελικό του Κυπέλλου οι Γυναίκες του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρώτος φιναλίστ του Κυπέλλου Γυναικών (Σάββατο 12/3, 19:00), καθώς επικράτησε με 3-0 του Ηλυσιακού.

Οι «πράσινες» επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και κυριαρχώντας πάνω στο φιλέ πήραν δίκαια τη νίκη από τον μαχητικό (μετά το πρώτο σετ) Ηλυσιακό.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός, με τον Ηλυσιακό να έχει προβλήματα παντού και να χάνει από νωρίς τη διαφορά στο σκορ. Το 4-7 έγινε 5-16 με την τυπικά γηπεδούχο ομάδα να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των «πράσινων», που έφτασαν εύκολα στο 9-25.

Ο Ηλυσιακός ουσιαστικά μπήκε στον ημιτελικό από το δεύτερο σετ όπου δείχνοντας πολύ καλύτερο πρόσωπο ήταν σαφέστατα ανταγωνιστικός. Βέβαια ο Παναθηναϊκός είχε πάντα τον πρώτο λόγο (2-4, 4-6, 5-9), αλλά δεν μπορούσε πάρει μεγάλες διαφορές με τις κιτρινόμαυρες να πλησιάζουν σε 7-9 κι από το 11-14 να ισοφαρίζουν 14-14 με άσο της Σέβκενεκ (μόλις είχε περάσει ως αλλαγή) και άουτ της Στεπανένκο.

Η Εύα Χαντάβα (επίθεση και άσος) ξεκόλλησε τον Παναθηναϊκό κι ο Ηλυσιακός άντεξε μέχρι το 16-18 που έγινε 16-22 με τα σερβίς της Παπαφωτίου, για να κλείσει το σετ στο 20-25.

Το τρίτο σετ είχε την εικόνα του πρώτου αρχικά, με τον Παναθηναϊκό να ανοίγει τη διαφορά από νωρίς (3-6, 4-12) και τον Ηλυσιακό να μην μπορεί να αντιδράσει. Ωστόσο μετά τις αλλαγές που έκαναν κι οι δύο προπονητές το σκηνικό άλλαξε. Ο Ηλυσιακός άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά και με δύο συνεχόμενους πόντους της Μορένο πλησίασε σε 21-24, για να τελειώσει τον αγώνα η Κρος.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί