Οι οπαδοί του τένις έμειναν άναυδοι στο Open Oksitanie, όταν ο Γάλλος παίκτης Ούγκο Χουμπέρ σταμάτησε παράξενα για να βάλει σε σίγαση το τηλέφωνό του σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα.
Ο Χάμπερτ, 27 ετών, είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας που κατατάσσεται αυτή τη στιγμή στο νούμερο 38 στον κόσμο και πρόσφατα αγωνίστηκε στο Αυστραλιανό Όπεν, όπου αποκλείστηκε σε τρία σετ στον πρώτο γύρο από τον τελικά προημιτελικό Μπεν Σέλτον.
Αγωνιζόμενος στο πρώτο του τουρνουά μετά την ήττα του στη Μελβούρνη, ο Χάμπερτ έκανε ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα – νικώντας τον Μπότικ βαν ντε Ζάντσχουλπ στον γύρο των 32 του Open Oksitanie στο Μονπελιέ την Τρίτη.
Αλλά αργότερα αποκλείστηκε από τον αγώνα υπό περίεργες συνθήκες εναντίον του συμπατριώτη του Άντριαν Μανναρίνο την Τετάρτη.
Αφού ο αγώνας τους έφτασε στο τάι μπρέικ στο τρίτο σετ, ο Χάμπερτ πήρε προβάδισμα 4-3 και έδειχνε ότι θα έφτανε στη νίκη.
Αλλά στη συνέχεια επέλεξε να σταματήσει το παιχνίδι στο δικό του σερβίς, περπατώντας προς τη θέση του για να ελέγξει μια τσάντα και κατα πάσα πιθανότητα να βάλει σε σίγαση το κινητό του τηλέφωνο.
Σταμάτησε για μια στιγμή να κοιτάξει την οθόνη προτού κουνήσει το χέρι του σε ένδειξη συγγνώμης στον Μαναρίνο και τον διαιτητή.
Η καθυστέρηση αποδείχθηκε μεγαλύτερη αναστάτωση για τον Humbert παρά για τον αντίπαλό του, καθώς συνέχισε να δέχεται τους επόμενους τέσσερις πόντους – χάνοντας τον αγώνα με 7-6 (7-4) 3-6 7-6 (7-4).
Οι παράξενες ενέργειες του Χάμπερτ πυροδότησαν συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους θαυμαστές να αμφισβητούν τη συμπεριφορά του.
«Ο Ούγκο Χάμπερτ μόλις τσέκαρε το τηλέφωνό του στη μέση του αγώνα και μετά έχασε συνεχόμενα σερβίς στο tie breaker…», έγραψε ένας οπαδός στο X.
Ένας άλλος έγραψε: «Και στο δικό του σερβίς, είναι τρελό».
Ωστόσο, άλλοι οπαδοί ισχυρίστηκαν ότι ο Χάμπερτ απλώς έκλεινε το τηλέφωνό του για να αποφύγει κάποια απόσπαση της προσοχής σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα.
«Το τηλέφωνό του χτύπησε και το έβαλε σε αθόρυβη λειτουργία», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής.
Ενώ ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Υποθέτω ότι ξέχασε να το απενεργοποιήσει/να το βάλει σε αθόρυβη λειτουργία, και χτύπησε στη μέση του τάι μπρέικ».
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-AAP
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τότε οι Αμερικανοί θα δουν την τιμή της βενζίνης να «πέφτει ραγδαία», σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο
- Πρόταση ενίσχυσης των κινήτρων εφάπαξ εξόφλησης φορολ. υποχρεώσεων κατέθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς
- Έτσι θα τροφοδοτεί με ενέργεια η Ρωσία, ενώ στην Μέση Ανατολή κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι
- Υγεία: Στάσιμο το επίπεδο σωματικής δραστηριότητας παγκοσμίως τις τελευταίες 2 δεκαετίες
- Ένα σούπερ-τάνκερ πέρασε από το Χορμούζ μεταφέροντας ιρανικό πετρέλαιο στην Κίνα
- Ιρανοί χάκερ εξαπέλυσαν επίθεση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του αλβανικού κοινοβουλίου
- Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων: Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για λήψη δανείων
- Ουκρανική πυραυλική επίθεση στο ρωσικό Μπριάνσκ – Υπάρχουν νεκροί άμαχοι
- Κοζάνη: 174 νέες ψηφιακές υπηρεσίες για πολίτες και επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας
- Ολοκληρώνεται αύριο η υποβολή αιτήσεων εργαζομένων στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ









