Ο Νορβηγός μπακ της Γαλατάσαραί είχε τραυματιστεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν έσκασαν δίπλα στο σπίτι του πυροτεχνήματα, με αποτέλεσμα να του προκληθεί βλάβη στα μάτια. Σήμερα, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο και θα συνεχίσει την θεραπεία του στο σπίτι.
Πριν από 15 περίπου ημέρες ο Ομάρ είχε αναφερθεί στον τραυματισμό του και μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: Όπως γνωρίζετε είχα ένα ατύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ήθελα απλά να περάσω ευχάριστα την ώρα με τα παιδιά μου και τη σύζυγό μου όταν συνέβη το ατύχημα. Ξέρω ότι μπορεί να ανησυχείτε για μένα, αλλά μερικές φορές ο Θεός μας τεστάρει. Πιστεύω ότι θα περάσω αυτό το τεστ, ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Γίνομαι καλύτερα.
Λαμβάνω εξαιρετική και επαγγελματική φροντίδα από ιατρικό επιτελείο της ομάδας και κάνουμε πρόοδο κάθε μέρα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμες κάποιες προκλήσεις, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός. Αυτό υπόσχομαι. Σας παρακαλώ συνεχίστε να με έχετε στις σκέψεις σας και να προσεύχεστε για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους προσευχήθηκαν και έστειλαν θετική ενέργεια και μηνύματα που με έκαναν να νιώσω ότι ήταν μαζί μου. Αυτό είναι όλος ο κόσμος για μένα».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αχμέντ Χασάν αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον πρώην συμπαίκτη του, σηκώνοντας μια φανέλα των Πειραιωτών με το όνομα του Νορβηγού αμυντικού.
Από to10
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί «μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί», δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
- Πόλεμος: Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Κιέβου
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας
- Πούτιν: Αν δεν θέλετε ειρήνη στην Ουκρανία τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας δια της βίας, vid
- Απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ «που πανηγύριζε για την Mercosur»
- Κάλεσμα σε κοινή κάθοδο των αγροτών σε διαπραγματεύσεις, απευθύνουν 18 αγροτικά μπλόκα
- Το «παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο» της Βρετανίας στολίστηκε για 115η συνεχόμενη χρονιά
- Ανασύρθηκαν με ελικόπτερο οι 4 ορειβάτες από τα Βαρδούσια
- Αγία Πετρούπολη: «Ντου» των ρωσικών αρχών σε «σέχτα» που προσευχόταν υπέρ του Ζελένσκι, vid
- Νέα μελέτη: Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ









