Ο Υπ. Άμυνας της Σ. Αραβίας ευχαρίστησε τον Δένδια για τη δράση των ελληνικών Patriot

Μέσα σε λίγες ώρες κατέρριψαν πυραύλους και drones των Χούθι προστατεύοντας πετρελαϊκές εγκαταστάσεις.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας είχε, σήμερα, Σάββατο 25 Ιουλίου, τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό ‘Αμυνας της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπα Khalid bin Salman.

Με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο κ. Δένδιας, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ο υπουργός μού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την παρουσία της Ελληνικής Δύναμης Σαουδικής Αραβίας (ΕΛΔΥΣΑ) με την ελληνική συστοιχία Patriot και για τη συμμετοχή της στη αποτροπή των επιθέσεων που δέχεται η Σαουδική Αραβία».

Και πρόσθεσε: «Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας συνεργασίας, συζητήσαμε επίσης για τις τελευταίες προκλήσεις ασφαλείας και την κατάσταση που διαμορφώνεται στην ευρύτερη περιοχή».

ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί