Βενγκέρ: «Να δίνουν συνέντευξη Τύπου και να φοράνε… μικρόφωνα στο ματς οι διαιτητές»

Τις προτάσεις του για… μεταρρύθμιση του ποδοσφαίρου συνεχίζει ο Αρσέν Βενγκέρ. Πέρα από τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του γι’ αλλαγές κανονισμών και τη διεξαγωγή του Μουντιάλ ανά διετία, ο Αλσατός έβαλε στο τραπέζι νέα καινοτομία.Σημείωσε λοιπόν ότι, εκτός από τους προπονητές, συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος των αγώνων θα μπορούσαν να δίνουν και οι διαιτητές:«Θα […]

Τις προτάσεις του για… μεταρρύθμιση του ποδοσφαίρου συνεχίζει ο Αρσέν Βενγκέρ. Πέρα από τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του γι’ αλλαγές κανονισμών και τη διεξαγωγή του Μουντιάλ ανά διετία, ο Αλσατός έβαλε στο τραπέζι νέα καινοτομία.
Σημείωσε λοιπόν ότι, εκτός από τους προπονητές, συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος των αγώνων θα μπορούσαν να δίνουν και οι διαιτητές:
«Θα ήταν ένας καλός τρόπος για ν’ αποφεύγεται οποιαδήποτε κόντρα ή αμφιβολία για τις αποφάσεις τους και να εξηγούν δημόσια ό,τι μπορεί να έχει συμβεί στα ματς», ανέφερε.
Δεν δήλωσε αντίθετος μάλιστα ούτε με το ενδεχόμενο να φορούν μικρόφωνο οι ρέφερι κατά τη διάρκεια του ματς, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Γενικότερα είμαι θετικός σε ό,τι αφορά στη διαφάνεια».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί