Ρήξη συνδέσμου στον ώμο ο Άμραμπατ!

Άσχημα μαντάτα στην ΑΕΚ για τον Νόρντιν Άμραμπατ. Η μαγνητική που έβγαλε έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη ακρωμιοκλειδικού συνδέσμου στον αριστερό ώμο. Η ρήξη δεν είναι μεγάλη. Είναι πρώτου με δευτέρου βαθμού και ο Μαροκινός ξεκινάει άμεσα θεραπεία. Θεωρείται δεδομένο πως θα χάσει το ματς της Κυριακής με τον Άρη και πιθανότατα αυτό της επόμενης […]

Άσχημα μαντάτα στην ΑΕΚ για τον Νόρντιν Άμραμπατ. Η μαγνητική που έβγαλε έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη ακρωμιοκλειδικού συνδέσμου στον αριστερό ώμο. Η ρήξη δεν είναι μεγάλη. Είναι πρώτου με δευτέρου βαθμού και ο Μαροκινός ξεκινάει άμεσα θεραπεία.


Θεωρείται δεδομένο πως θα χάσει το ματς της Κυριακής με τον Άρη και πιθανότατα αυτό της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το πότε ακριβώς θα είναι ξανά διαθέσιμο είναι ανοιχτό για την ώρα, καθώς εξαρτάται από το πότε θα υποχωρήσουν οι έντονοι πόνοι που αισθάνεται.


Από εκεί και πέρα στη σημερινή (27/10) προπόνηση ο Λιβάι Γκαρσία έκανε θεραπεία, (και δεν προλαβαίνει τον Άρη), ενώ ο Ντάρκο Γέβτιτς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί και έχει κάποιες ελπίδες να είναι στην αποστολή. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.


Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί