Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία προσανατολίζεται στο να αναθέσει στην Αθήνα την κλήρωση για τους ομίλους του Champions League και τις βραβεύσεις για τους κορυφαίους της προηγούμενης σεζόν.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση γινόταν παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια στο Μονακό στα τέλη Αυγούστου, ωστόσο όλα δείχνουν πως φέτος θα έρθει στα μέρη μας λίγες εβδομάδες αργότερα, λόγω και της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της σεζόν από την πανδημία. Ήδη υπάρχει σχετική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής της UEFA και το ζήτημα θα τεθεί προς ψήφιση στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής σήμερα.
Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, φέρεται να ενθουσιάστηκε με την ελληνική φιλοξενία στο διάστημα που βρέθηκε στην Αθήνα και μάλιστα απέκτησε και προσωπική επαφή με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Επιπλέον ο πολύ μικρός αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο για τη θετική στάση του Σλοβένου προέδρου.
(Sportfm – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο