Με όσους παίκτες τους έχουν απομείνει από την περυσινή σεζόν θα πέσουν στη «μάχη» ΑΕΚ και Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου (12/9).
Ένας τελικός που διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο!
Η ΕΠΟ, παρότι μπορούσε να αποφασίσει απλά η ίδια, έστειλε επιστολή για να ρωτήσει την FIFA σχετικά με τα ρόστερ. Η FIFA απάντησε απλά τυπικά, ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ, πως με βάση την αξιοπιστία της διοργάνωσης οι δύο αντίπαλοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη σεζόν με την ομάδα που είχαν το 2019-20 και την οποία χρησιμοποίησαν και στους προηγούμενους γύρους του Κυπέλλου.
Τι άλλο θα μπορούσε να απαντήσει;
Θυμίζουμε πως η FIFA είχε συστήσει ο Τελικός να γίνει μέχρι τις 3. Αυγούστου! Η ΕΠΟ όμως δεν την εισάκουσε. Θα την εισακούσει τώρα;
Ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον στο δυναμικό του Τσιμίκα, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε (το περσινό παιχνίδι της ομάδας βασιζόταν σε αυτούς τους τρεις), Γκασπάρ, Μορ και Χριστοδουλόπουλο, ενώ έχει αποκτήσει Ραφίνια, Χολέμπας, Πέπε, Κρίστινσον συν τον Αποστολόπουλο.
Η ΑΕΚ στην αντίπερα όχθη έχει πάρει Ινσούα, Ανσαριφάρντ, Χνιντ, Ενομπακάρε, Ιατρούδη και Καρακλάγιτς, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με αυτά τα δεδομένα, ενώ Αραούχο, Βράνιες, Χουλτ, Κλωναρίδης και Οικονόμου δεν βρίσκονται πλέον στη διάθεση του Καρέρα.
Όπως αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι, η εν λόγω απόφαση τινάζει την προετοιμασία των ομάδων στο «αέρα», εν όψει των προκριματικών στην Ευρώπη, την στιγμή που το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται βαθμούς για να κερδίσει το χαμένο έδαφος… Αναγκάζει τις ομάδες να χάσουν μία εβδομάδα από την προετοιμασία τους για τα ευρωπαϊκά ματς, προκειμένου να προετοιμαστούν για ένα τελικό με κομμένο ρόστερ.
Υπό κανονικές συνθήκες ΑΕΚ και Ολυμπιακός οφείλουν να διαμαρτυρηθούν στην ΕΠΟ, η οποία φέρει την ευθύνη των χειρισμών. Θα το πράξουν;;;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία
- «Την επόμενη φορά στη Μόσχα»: Η μπλούζα του συμβούλου του Πούτιν από τις ΗΠΑ τα λέει όλα
- Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό
- Αυτό που μπορεί να ανησυχήσει την κυβέρνηση σε σχέση με το θέμα των αγροτών
- Μπλόκα στα τελωνεία Εξοχής, Προμαχώνα, Νίκης και Ευζώνων– Ποιές ώρες θα ανοίξουν για ΙΧ, τουριστικά λεωφορεία
- Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή
- Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα
- Τρίκαλα – Καρδίτσα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της δυτικής Θεσσαλίας
- Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ
- Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΗ









