Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.
Μετά από 7 μήνες και 23 μέρες, ο διεθνής άσος και αρχηγός των «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, ο Φορτούνης αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής (για 15 με 20 λεπτά) στην προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με τα Τρίκαλα για την Super League 2.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πρέπει σταδιακά να αρχίσει να ανεβάζει στροφές και να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, έπειτα από σχετική κουβέντα που έκαναν ο Πέντρο Μαρτίνς με τον Αριέλ Ιμπαγάσα.
Ο ποδοσφαιριστής προπονείται εδώ και 20 μέρες με την υπόλοιπη ομάδα, όμως το πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει οι γυμναστές σε επαφή με τους γιατρούς προβλέπει την σταδιακή επάνοδό του!
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Από εκεί εκτοξεύτηκε ο πυρηνοκίνητος πύραυλος της Ρωσίας Burevestnik, σύμφωνα με τους Νορβηγούς
- Ο πόλεμος των drones! Το ΒΙΝΤΕΟ από Ουκρανία που πρέπει να ταρακουνήσει αρκετούς
- Θεσσαλονίκη: Υπό καταρρακτώδη βροχή παρέλασαν οι μαθητές κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου
- Τρόμος για ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη- «Θα σου κόψουμε το κεφάλι και θα το κρεμάσουμε στο μπαλκόνι»
- Φονικό στην Κίσσαμο Χανίων: Παραδόθηκε ο άνδρας που εκτέλεσε τον 52χρονο στη Γιορτή Κάστανου
- Έρευνα για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίστηκαν οι κατηγορίες για τον λογιστή – Στους 11 οι προφυλακιστέοι
- Με την ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας συναντήθηκε ο Β. Πούτιν, vid
- Τσιάρας: Ζήτησε την ενεργοποίηση όλων των ευρωπαϊκών μηχανισμών για στήριξη της κτηνοτροφίας
- Άμεση παράταση της υποχρεωτικής εφαρμογής του συστήματος IRIS ζητάνε παράγοντες της αγοράς
- Στα αποκαλυπτήρια του πρώτου μνηνείου για τους ΛΟΑΤΚΙ στρατιώτες της Βρετανίας ο βασιλιάς Κάρολος









