Έντονο πονοκέφαλο θα έχει ο Πέδρο Μαρτίνς για την συγκρότηση της 11άδας του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου. Μετά την χθεσινή απόφαση για τη διεξαγωγή του με τους παίκτες από τα περσινά ρόστερ των ομάδων ο Πορτογάλος έχει μόνο μια επιλογή «κανονικού» μπακ για να υπολογίζει… Ο Τοροσίδης.
Ο έμπειρος αμυντικός είναι μόνη λύση μετά τις αποχωρήσεις των Ομάρ, Τσιμίκα και του δανεικού Γκασπάρ, την στιγμή που και εκείνος σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει την καριέρα του.
Έτσι ο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να βρει άλλους ακραίους και να τους «βαφτίσει» ακραίους αμυντικούς. Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο είναι οι πιθανότεροι ενώ υπάρχει και η λύση του Μαρτίνη, απο την «μικρή» ομάδα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση αλλά βέβαια είναι άγνωστο εάν ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάρει απόφαση για να το χρησιμοποιήσει.
Από SportFm ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υδρογονάνθρακες: Πότε αναμένεται να γίνει η πρώτη γεώτρηση στο Ιόνιο
- Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων – Χρόνια Πολλά
- Αστεροσκοπείο Αθηνών: Ο χειμώνας του 2025-2026 ήταν ο 3ος βροχερότερος και ο 2ος θερμότερος στην Αθήνα
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
- Σε τι φέρεται να συμφώνησε το Ιράν – Τραμπ: Οι ΗΠΑ συνομιλούν με τους «κατάλληλους ανθρώπους»
- Κι όμως είναι αληθινά! Σπάνια ανθισμένα δέντρα δημιουργούν ένα εξωπραγματικό τοπίο, Vid
- ΗΠΑ: Δεν έχει ληφθεί ακόμη “καμία απόφαση” για το πώς θα ξαναρχίσουν οι πυρηνικές δοκιμές που διέταξε ο Τραμπ
- Ουκρανικά drones επιτέθηκαν στην ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
- Επαγρύπνηση από τις τράπεζες ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
- Το Πολιτικό Γραφείο της Νέας Αριστεράς για την παραίτηση Χαρίτση – Μεταβατικός πρόεδρος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης









