Νικολογιάννης: «Έντονη δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό – Θεωρεί ότι γίνεται προσπάθεια άλωσης της ΕΠΟ»

Στην έντονη δυσαρέσκεια που έχουν προκαλέσει στον Παναθηναϊκό οι τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΟ και τη Super League 2 αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η υποβάθμιση του Γιώργου Δημητρίου (με τον οποίο μάλιστα το «τριφύλλι» είχε… σκοτωθεί στο παρελθόν) θεωρείται ξεκάθαρη ένδειξη προσπάθειας να […]

Στην έντονη δυσαρέσκεια που έχουν προκαλέσει στον Παναθηναϊκό οι τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΟ και τη Super League 2 αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η υποβάθμιση του Γιώργου Δημητρίου (με τον οποίο μάλιστα το «τριφύλλι» είχε… σκοτωθεί στο παρελθόν) θεωρείται ξεκάθαρη ένδειξη προσπάθειας να αλωθεί η ομοσπονδία.


Εξάλλου σε αυτό συνηγορούν, όπως τόνισε, και τα όσα συμβαίνουν στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, όπου το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι υγιές το πρωτάθλημα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί